15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe este antrenor principal la Extensiv

Eugen Neagoe este antrenor principal la Extensiv

Luni seara, la sediul din „Parcul Romanescu“, a avut loc sedinta Consiliului de Administratie al clubului FC Extensiv. De aceasta data, jucatorii au fost oarecum mai linistiti pentru ca in ultima etapa au cistigat in deplasare, la Gilortul Tirgu Carbunesti.

In schimb, Consiliul de Administratie al FC Extensiv a dezbatut o alta problema importanta, cea a antrenorului Ion Marginean. Acesta a lipsit de la partida cu Gilortul si nu a aparut nici la sedinta de luni seara. Mai mult ca sigur, el a tinut insa legatura cu patronii clubului si, din cite am inteles, neprezentarea sa la echipa in ultimele zile a fost pusa pe seama unei caderi nervoase pricinuite de rezultatele nesatisfacatoare ale Extensivului. Una peste alta, fratii Mihailescu au insarcinat trio-ul Neagoe – Bita – Cristescu sa pregateasca meciul de simbata cu Corvinul, aceeasi trupa asigurind si asistenta tehnica la intilnirea cu Gilortul.

Totusi, pina la clarificarea situatiei lui Marginean – ar fi sanse ca el sa fie pastrat ca director sportiv in cadrul clubului -, Mihailestii s-au ferit sa-l instaleze oficial pe Neagoe ca principal, desi acest lucru se va intimpla cu siguranta in scurt timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS