15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Mi-e rusine ca ii antrenez pe unii!“

„Mi-e rusine ca ii antrenez pe unii!“

La sfirsitul partidei, antrenorul alb-albastrilor a intrat in vestiar la cinci minute dupa jucatori, cu lacrimi in ochi

Cu un moral bun dupa victoria in fata Otelului, oltenii si-au pus mari sperante in meciul de la Brasov, obiectivul lor fiind acela de a nu pierde, mai ales ca pasivul de -4 la „adevar“ trebuie ameliorat. Plecati inca de joi la Brasov pentru „aclimatizarea“ cu aerul tare al Timpei, oltenii aveau de partea lor si un record al invincibilitatii: FC Brasov nu a mai cistigat in fata Universitatii din octombrie ’93. Dar, ca si in alte dati, intre dorinta si putinta este cale destul de lunga pentru unii componenti actuali ai Universitatii, cei 14 jucatori trimisi de Cirtu in teren facindu-i un cadou asteptat sotiei lui Marius Lacatus: victoria gazdelor.

Daca la Brasov supararile dintre patron si echipa s-au mai atenuat acum, la Craiova lucrurile par a fi delicate si destul de apasatoare avind in vedere evolutiile pe teren ale unor jucatori, unii „remarcindu-se“ iarasi la capitolul greseli individuale. Simbata, de exemplu, oltenii au reusit sa expedieze primul sut pe spatiul portii abia prin min. 50! (Vigariu). Prima repriza a fost una in totalitate a gazdelor, MVP-ul partidei fiind Mugurel Buga, care a reusit sa inscrie doua goluri, intr-o zi de exceptie pentru el si coechipieri.

Oltenii? Fata de jocul cu Otelul, in primele 45 de minute au fost aproape de nerecunoscut, exemple ale neputintei, ca sa-l plagiem pe comentatorul radio. „Au fost penibili in prima repriza“, a zis-o si antrenorul principal. Repriza a doua a avut o alta fata, Universitatea iesind cit de cit din amorteala, iar golul lui Vladoiu (din penalti, min. 75) aducind, pe linga tensiune in teren, si sperante in tabara alb-albastra. N-a fost decit un foc de paie, pentru ca aceia care au inscris au fost tot brasovenii, printr-un jucator refuzat de Craiova: Mircea Stan. Si astfel, cu un Isaila, Onofras, Sarmasan etc., FC Brasov cistiga in fata unor nume ca Lutu, Papura si Sava, dar din care a ramas, simbata, doar numele… Este adevarat ca FC Brasov a invins liderul Rapid, dar asta nu scuza cu nimic prestatiile si pozitia jenanta din clasament.

Urmeaza doua meciuri dificile, ambele pe „Ion Oblemenco“, cu doua formatii avide dupa puncte: Poli AEK (aflata pe podium) si Ceahlaul (ajunsa la retrogradare).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS