28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul zice ca „e mic, da' rau“

Gilortul zice ca „e mic, da’ rau“

Gilortul – FC Extensiv
• Stadion „Gilortul“, simbata, ora 11.00
• Echipe probabile:
Gilortul: Munteanu – Ardeoiu, Bujor, Tudorache – Belu, Gaman, Canavoiu, C. Luta, Velea – Oancea, Croitoru. Antrenor: M. Stelescu.
Extensiv: Stoianov – Ciuca, Vancea, Cioponea – Stamin (Ghindeanu), Saceanu, Cristescu, Malaele, Velcovici – Pirvu, Scarlat. Antrenor: I. Marginean.
• Vor arbitra: D. Vlad (Galati) – Al. Drogeanu, G. Negoita (ambii din Braila).

In mod normal, craiovenii nu au cum sa piarda partida de astazi, Gilortul reprezentind poate cea mai slaba echipa din serie.

Totusi, gazdele au tinut sa avertizeze ca isi vor vinde scump pielea, mai ales pe propriul teren, asa ca oamenii lui Marginean sint obligati sa ia meciul in serios.

Extensiv vine dupa o saptamina furtunoasa. Oltenii din Banie au mers destul de rau in ultima perioada, conducerea i-a amendat drastic pe jucatori, iar antrenamentele au devenit mai dure. Va fi interesant de vazut pentru ce formula va opta astazi Marginean, mai ales ca nu are prea multe variante. Apoi, se spera din nou, practic nici nu se mai stie pentru a cita oara, in revenirea lui Ghindeanu, fotbalistul de banda dreapta care a lipsit enorm echipei in ultima perioada. Daca la mijloc, Saceanu, Cristescu si Malaele nu prea au contracandidati, in fata va fi introdus Scarlat si, probabil, Pirvu, desi nu este exclus sa se apeleze la un virf cu gabarit de genul lui Musat.

Craiovenii au parasit de ieri Bania, iar noaptea trecuta au petrecut-o la Tirgu Jiu. Ei pleaca in aceasta dimineata la Carbunesti iar conducerea i-a avertizat sa nu se intoarca fara cele trei puncte… La gazde, virful Aninis este suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS