28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCine va umbla la portofel?

Cine va umbla la portofel?

• Lacatus zice ca de ziua sotiei sale este obligat sa invinga • Sorin Cirtu crede ca a venit timpul ca Universitatea sa cistige inca un meci in deplasare

FC Brasov – Universitatea
• Stadion „Tineretului“, simbata, ora 14.00.
• Formatii probabile:
FC Brasov: Arcanu (Dossey) – L. Andrasi, Bodea, B. Nicolae – M. Stan, Stere, Fl. Stinga, Isaila, Sarmasan – Iorga, Buga. Antrenor: M. Lacatus.
Universitatea: Agachi – Vochin, Papura, Dunareanu – R. Miclea, Plesan, Badea, Ciocoi – Lutu, Sava, Vladoiu. Antrenor: S. Cirtu.
• Vor arbitra: Gh. Moise – Ad. Vidan si D. Bargaoanu. Rezerva: M. Mititel.

„Fiara“ s-a intors acasa, la Brasov, iar sperantele suporterilor pentru acest sezon sint legate de el. Antrenor tinar, trecut pe la FC National (2000) si Otelul (2002), Lacatus a reusit in aceste 11 etape ale sezonului 2002/2003 sa aduca FC Brasov pe locul sase in campionat, plus calificarea in optimile Cupei Romaniei.

De citeva etape insa, brasovenii joaca pe gratis, cum s-ar spune, patronul Ioan Neculaie neachitindu-se de obligatiile financiare asumate in vara. Conflictul mocnit dintre jucatori si antrenor (pe de-o parte) si patron a reizbucnit zilele acestea, Marius Lacatus sarind in ajutorul elevilor sai si solicitindu-i imperios patronului sa achite primele promise. In replica, Ioan Neculaie a declarat ca este suparat pentru maniera in care brasovenii au fost infrinti de FC National (a) si UTA (d). In opinia lui Neculaie, FC Brasov ar fi putut, daca ar fi cistigat respectivele partide, sa se bata pentru locul intii.

Astfel, pentru calmarea spiritelor, brasovenii sint obligati sa cistige meciul de astazi cu FC Universitatea, pentru ca, probabil, atunci Neculaie va fi si el obligat sa umble la punguta cu dolari. Marius Lacatus a declarat despre meciul cu oltenii: „In ziua meciului, este ziua Marianei, sotia mea, care mi-a spus ca nu ma primeste acasa daca nu inving. De fiecare data cind am jucat de ziua mea, am cistigat, iar fotbalistii sint si ei foarte receptivi, asa ca nu-mi fac probleme pentru partida cu Universitatea“. Cocan este suspendat, iar Balint, incert. Dupa toate probabilitatile, revine in formatie M. Stan, desi si el acuza inca unele probleme de sanatate.

Oltenii, ajunsi joi seara sub poalele Timpei, au efectuat ieri dimineata un antrenament pe terenul Stadionului „Tractorul“, Cirtu neconfruntindu-se cu probleme de efectiv (in afara abandonului lui Stinga). Nici elevii lui Cirtu nu sint la zi cu ultimele prime (UTA si Otelul), dar antrenorul Universitatii a tinut sa sublinieze ca problema financiara este in exclusivitate a patronului si a conducerii clubului. „In plus, a adaugat Cirtu, nici baietii nu mi-au dat ocazia sa ma bat intemeiat pentru drepturile lor. Ma refer la perioada de cind am fost eu numit antrenor. Am pierdut in Regie (campionat) si la Navodari (in Cupa), sintem la -4 la «adevar». Astept acum, la Brasov, un rezultat pozitiv“. Ca si patronul echipei, ca si suporterii, care sint suparati pe caderea libera a Universitatii dupa etapa a patra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS