19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Lucescu este un imparat al fotbalului“

„Lucescu este un imparat al fotbalului“

Mijlocasul echipei Besiktas Istanbul, Sergen Yalcin, a spus ca antrenorul roman Mircea Lucescu este „un imparat al fotbalului“, a informat cotidianul Hurriyet. „Lucescu este arhitectul succeselor echipei Besiktas, pe care o poarta spre virful clasamentului, desi in aceasta formatie se afla zece jucatori noi. El a reusit sa aduca in sezonul trecut echipei Galatasaray titlul de campioana, cu un lot decimat“, a mentionat Sergen.

Mijlocasul turc a adaugat ca Mircea Lucescu a redat viata echipei Besiktas, despre care se spunea, in sezonul trecut, ca este terminata. „Vom obtine cu el performante mari“, a spus Sergen.

Potrivit cotidianului Milliyet, Sergen Yalcin considera ca Lucescu l-a readus practic la viata. „Stiti cum este atunci cind cineva intra in coma si, printr-o interventie la timp, revine la viata. Mie mi s-a intimplat la fel. Lucescu a fost cel care mi-a readus fotbalul in viata“, a precizat fotbalistul turc.

Un alt cotidian, Turkiye, a notat ca Mircea Lucescu este apreciat de presedintele clubului Besiktas, Serdar Bilgili, ca fiind un antrenor ce duce echipa din Istanbul cu un pas inaintea rivalelor la cistigarea titlului de campioana. „Astazi intelegem cit de bine am facut ca l-am adus la Besiktas. Este un antrenor de calitate si are foarte multe cunostinte despre fotbal. El a cistigat si inimile jucatorilor prin comportamentul si generozitatea sa“, a spus Bilgili.

La rindul sau, cotidianul Star a anuntat ca diriguitorii clubului Besiktas vor negocia cu antrenorul roman Mircea Lucescu o prelungire a contractului pina in anul 2006.

Potrivit jurnalului turc, conducerea clubului ii va propune lui Mircea Lucescu sa ramina la Besiktas pina in 2006, intr-o sedinta care se va desfasura joi, dupa partida cu Deportivo Alaves din cadrul Cupei UEFA.

„Pentru a-l convinge pe tehnicianul roman, oficialii clubului ii vor da libertate totala de decizie in privinta transferurilor“, se mentioneaza in Star, care a adaugat ca Mircea Lucescu este multumit de increderea pe care responsabilii clubului o au in el si de respectul aratat de jucatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS