21.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLa VfB Stuttgart nu se dau prime de victorie

La VfB Stuttgart nu se dau prime de victorie

In ultimul meci, romanul a dat trei goluri in 20 de minute

Atacantul roman al echipei VfB Stuttgart, Ionel Ganea, a declarat ca, desi formatia sa a urcat pe locul trei in clasament, jucatorii nu sint recompensati cu prime de victorie.

Va prezentam interviul acordat de Ionel Ganea, dupa ce romanul a reusit sa inscrie toate cele trei goluri ale echipei sale in meciul cistigat simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, in fata formatiei VfL Bochum, in etapa a XII-a a campionatului Germaniei. El a fost introdus pe teren in minutul 70 al partidei.

– Simbata ai intrat pe teren in minutul 70, cind echipa ta era condusa cu 1-0, si ai marcat trei goluri. Ce ti-a spus antrenorul Felix Magath dupa ce ai adus victoria formatiei tale?

– Nu mi-a spus prea multe. Nici nu m-a felicitat pentru ca nu prea ne-am intilnit.

– Antrenorul te-a desemnat sa executi penaltiul din care ai inscris al doilea gol?

– Nu. Eu am vrut sa execut penaltiul. La Stuttgart nu exista un jucator anume care sa execute loviturile de pedeapsa. Soldo mai bate penaltiuri, dar ultima data a ratat, asa ca eu m-am oferit sa execut lovitura.

– Crezi ca vei fi titular in etapa viitoare?

– Nu stiu. Nu sint eu cel mai in masura sa spun daca o sa joc titular sau nu. Antrenorul decide.

– Ziarele din Stuttgart te-au criticat dupa ratarile din partida de la Leverkusen, cu Bayer. Crezi ca aveau motive?

– Am ratat, intr-adevar, patru ocazii uriase, dar nu aveau de ce sa faca atita caz, mai ales ca meciul a fost cistigat pina la urma cu 1-0. Si alti jucatori rateaza, dar nu se face atita caz… Cind greseste Ganea, imediat apar articole intregi pe tema asta. Au ceva cu mine.

– Dupa victoria din etapa aceasta ati urcat pe locul trei in clasament. Ce obiective are acum VfB Stuttgart?

– Noi, jucatorii, asteptam mai intii niste prime. Cred ca sintem singura echipa din lume care nu are prime de victorie. Am ajuns pe locul trei, dar inca nu primim nici un ban pentru meciurile cistigate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS