22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPGA Craiova - Progresul Caracal

PGA Craiova – Progresul Caracal

Tinind cont de situatia pe care o are in clasamentul „adevarului (-2), Pan Group Armata Craiova nu isi mai poate permite sa piarda puncte in propriul fief. Orice pas gresit al formatiei antrenate de Florin Oprea ar insemna pentru gruparea din Valea Fetii o apropiere periculoasa de zona „nisipurilor miscatoare“.

Fotbalistii craioveni si-au propus ca in partida de astazi cu Progresul Caracal, care se va disputa de la ora 11.00, sa obtina toate cele trei puncte puse in joc. Progresul Caracal este insa una dintre cele mai imprevizibile formatii din seria a patra a Diviziei C, alternind evolutiile foarte bune, cu prestatiile mai putin convingatoare. In runda trecuta, echipa din Caracal a remizat pe teren propriu in compania fostei „lanterne rosii“ a seriei a patra, Petrolul Tirgoviste, si si-a propus sa-si recupereze astazi punctele pierdute.

Florin Oprea ar putea utiliza astazi urmatorii jucatori: Irimin – Dinu, Tanasie, Tranculescu, Ghita – Surcel, Stanculescu, Negrea, Raicea – Pantelimon, Turcila. Partida de pe stadionul din Valea Fetii va fi condusa de Marin Breaz (Blaj), Florin Hanca (Ocna Mures) si Ovidiu Bocai (Alba Iulia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS