13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nemincatii“ vin dupa puncte in Banie

„Nemincatii“ vin dupa puncte in Banie

FC Extensiv – Pandurii Tg. Jiu
• Stadion „Extensiv Parc“, simbata, ora 11.00.
• Echipe probabile:
Extensiv: Bornescu (Stoianov) – Ciuca, Vancea, Cioponea – Stamin (Ghindeanu), Malaele, Cristescu, Saceanu, Dantes (Murgan) – Pirvu, Scarlat. Antrenor: I. Marginean.
Pandurii: Hirsu – Amzucu, Nicola, R. Radoi – Cr. Popescu, Serbanoiu, Arcanu, Ad. Popescu, Trofin – Lepadat (Vintilescu), I. Stefan. Antrenor: O. Cojocaru.
• Vor arbitra: A. Ionita – B. Ganea (ambii din Bucuresti), A. Midisan (Constanta).

Chestia cu „nemincatii“ nu ne apartine, ea ii este atribuita antrenorului Octavian Cojocaru, care la sedinta de miercuri a scapat lejer de demitere. Atunci, tehnicianul, despre care unii spun ca este prieten la catarama au atotputernicul Mischie, i-a imbrobodit asa de bine pe sefi incit jucatorii au platit toate oalele sparte in ultimele etape. Mai mult, mijlocasul Nicolaescu a fost exclus din lot, iar portarul Hirsu si fundasul Amzucu au primit avertismente. Momentul interesant al sedintei s-ar fi petrecut atunci cind antrenorul Cojocaru a convins Consiliul de Administratie sa caute fonduri suplimentare pentru medicamentatie si completarea alimentatiei jucatorilor pe motiv ca multi dintre fotbalisti ar fi „subnutriti“ si s-ar afla cu musculatura la pamint.

S-a mai hotarit ca „pandurii“ sa intre iar in cantonamente inaintea meciurilor, practica la care se renuntase imediat dupa plecarea lui Emil Sandoi. Asa ca, pentru meciul de astazi, gorjenii sint impreuna inca de joi seara si tintesc trei puncte.

Craiovenii s-au antrenat normal si conducerea tehnica a Extensivului considera ca victoria nu le poate scapa. In aceasta saptamina, lotul s-a mai subtiat prin plecarile fundasilor Cotora si Ciobanu, dar ei nu mai intrau oricum in planurile lui Marginean. Se depun in schimb eforturi pentru recuperarea tenacelui Ghindeanu, indisponibil de o lunga perioada de timp, iar daca nu se va reusi acest lucru va fi titularizat probabil Stamin. Pe stinga, in locul lui Velcovici, Margineanu si Neagoe au de ales intre Dantes si Murgan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS