17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea nu ii intelege pe cei care parasesc corabia la greu

Badea nu ii intelege pe cei care parasesc corabia la greu

Capitanul Universitatii, Pavel Badea, n-a facut deplasarea la meciul de la Navodari, el raminind alaturi de Ovidiu Stinga, Jean Vladoiu si alti jucatori de la echipa mare sa se pregateasca in Banie pentru partida de simbata cu Otelul. Miercuri, inaintea antrenamentului condus de secundul Mircea Irimescu si inaintea meciului de la Navodari, Badea a raspuns intrebarilor GdS.

– Cum apreciaza capitanul echipei aceasta cadere libera, de pe prima treapta a podiumului pe locul 13?

– Si pentru mine este un mare semn de intrebare si, totodata, de mirare. Ce sa va raspund? Este de neconceput daca tinem cont de faptul ca Universitatea are in lot jucatori reprezentativi ca nume, valoare si posibilitati de exprimare in teren. Efectiv, sint si eu surprins.

– Ce s-a intimplat totusi dupa acel inceput extraordinar al vostru, 10 puncte din 12 posibile? Au aparut, printre altele, disensiuni si in echipa?

– Nu sint disensiuni in sinul echipei. Cum sa fie asa ceva? Toti dorim acelasi lucru, de fapt, sa cistigam meciurile. Asta-i clar, asupra acestui subiect n-are sens sa mai insistati.

– Atunci?

– V-am mai explicat si in interviurile anterioare ca exista si explicatii obiective, toate pornind din vara. Uitam prea repede cum si cind a fost alcatuit lotul, ce pregatire de vara s-a facut s.a.m.d. Acum? O lipsa de sansa corelata cu o lipsa de concentrare. Si toate astea, pe fondul unui grup de jucatori care mai au totusi mult de lucrat. Acesta-i adevarul, de ce sa-l ocolim.

– Dupa meciul pierdut in Regie, citiva titulari – Badea, Stinga, Vladoiu – n-au mai fost luati pentru meciul de la Navodari, ci lasati in Craiova pentru odihna si pregatire…

– Da, acesta-i motivul oficial, cel care ne-a fost explicat noua si presei, si anume ca am fost lasati acasa pentru meciul de simbata cu Otelul. Aceasta partida este, intr-adevar, una foarte importanta pentru viitorul apropiat al Universitatii. O victorie – pe care ne-o dorim cu totii – ne-ar da a o „gura“ de oxigen. O infringere ne-ar duce spre un incredibil -7 la „adevar“… Dar sa nu mai staruim asupra acestui subiect, sa speram in victoria noastra. Am „beneficiat“ in ultimele partide pierdute de o mare nesansa. „Marinarii“ lui Hizo au expediat doua suturi pe spatiul portii, iar ultimul sut din ultimul minut de joc a fost gol! In Regie, timp de 45 de minute, gazdele n-au expediat nici un sut pe spatiul portii, iar apoi, in prelungiri, dintr-o lovitura libera au inscris! Ce sa mai zic…

– Altfel, se simte Badea obosit?

– Nu. Sint deceptionat si suparat. Am suficiente motive.

– Spectatorii sint suparati, au si motive.

– Da, dar am auzit ca ar fi declarat ca n-ar mai sustine echipa, n-am inteles prea bine. Daca vor proceda astfel, este dureros. In urma cu citeva saptamini ne jurau sustinere vesnica, acum si-au schimbat punctul de vedere pentru ca am pierdut? Tin foarte mult la suporteri, au creat o atmosfera fantastica la meciuri. Ii consider insa in stare sa perceapa situatia reala de la Craiova si sa inteleaga ce s-a intimplat din vara si pina acum. Bania a fost, la un moment dat, fara echipa. S-a uitat? Iar obiectivul a fost din vara anuntat – locurile 1-10. Daca am cistiga acum doua meciuri, am putea sa urcam in clasament si altele ar fi datele problemei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS