12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpectatorii de la Tirgu Jiu si-au pierdut rabdarea

Spectatorii de la Tirgu Jiu si-au pierdut rabdarea

In timpul meciului cu Corvinul Hunedoara, spectatorii prezenti pe „Municipal“ au cerut demisia antrenorului Octavian Cojocaru

Pandurii – Corvinul 1-2

• Stadion „Municipal“, spectatori 3.000.

• Au marcat: I. Stefan ’53 / Baban ’32, Pepenar ’65.

Pandurii: Hirsu 5 – Amzucu 6,5; Nicola 6; Arcanu 6 – C. Popescu 6,5 (’70, Vintilescu); Stirc 5 (’46, Litoiu 5,5); Ad. Popescu 7; Nicolaescu 6 (’46, Serbanoiu 6); Trofin 6 – Lapadat 5; I. Stefan 7. Antrenor: O. Cojocaru.

Corvinul: Pascal 7 – Moga 6; Bordean 6,5; Stoica 6 – Rus 6; Pepenar 6,5; Gheara 6; Rupa 6 (’80, Mihu); Pisoiu 6 (’70, Lupu) – Visan 6 (’85, Tudose); Baban 6,5. Antrenor: V. Stoica.

• Au arbitrat: V. Stanisteanu (Buzau) 7 – Fl. Buturca (Satu Mare) 6, O. Sovre (Oradea) 7.

• Avertismente: A. Popescu / Gheara, Rupa, Baban, Lupu, Tudose.

• Filmul golurilor: min. 32, 0-1: Baban a inscris cu capul din 8 metri dupa o centrare a lui Visan;  min. 53, 1-1: Iulian Stefan a trimis un sut puternic din careu dupa o combinatie intre Adi Popescu si Cristi Popescu; min. 65, 1-2: dupa o incursiune de la 30-35 de metri, Pepenar a intrat in careu si a sutat la coltul lung.

Meciul dintre Pandurii si Corvinul Hunedoara a adus mare suparare pentru suporterii echipei tirgujiene. Veniti in numar mult mai mic decit era de asteptat, spectatorii au cerut de mai multe ori demisia actualului tehnician al echipei gorjene, hunedoreanul Octavian Cojocaru. Luind in calcul si meciul din Cupa Romaniei cu CSM Resita, jucatorii gorjeni nu au mai cistigat nici una din ultimele sase partide disputate. Ba mai mult, au reusit „performanta“ de a pierde ultimele doua jocuri din campionat sustinute pe teren propriu. In aceste conditii este usor de inteles supararea suporterilor in ceea ce-l priveste pe actualul antrenor, dar si faptul ca s-a scandat tot mai des numele lui Gabriel Zahiu. Publicul de la Tirgu Jiu a ramas cu o amintire placuta de pe vremea cind acesta pregatea Pandurii (2000/2001), echipa tirgujiana incheind atunci sezonul pe locul sase in clasament.

In ceea ce priveste jocul echipei din Tirgu Jiu, nu s-ar putea spune ca a fost unul foarte rau. Ocaziile de a inscrie nu au lipsit, ba chiar au fost mai numeroase decit alta data, dar, ca si pina acum, a lipsit omul de la finalizare. Ionut Lapadat, cel care reusea in etapa trecuta sa inscrie la Carbunesti, a avut probabil cea mai proasta zi a sa pentru ca nimic din ceea ce a incercat nu i-a iesit. Cele mai multe ocazii de a inscrie au fost notate in dreptul lui Iulian Stefan, care a si marcat golul gazdelor si care, in minutul 68, a trimis balonul in bara transversala.

De cealalta parte, hunedorenii nu si-au creat prea multe faze de poarta, dar au punctat atunci cind a trebuit si s-au aparat apoi aglomerat, ei benefiiciind si de serviciile unui portar aflat in cea mai buna forma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS