15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltul Slatina s-a asezat pe locul doi

Oltul Slatina s-a asezat pe locul doi

S-a facut dreptate! Dupa ani buni in care slatinenii nu au avut ocazia sa vada cum echipa locala inregistreaza victorie dupa victorie, iata ca visul se apropie tot mai mult de realitate.

Simbata, in fata a citeva mii de spectatori, FC Oltul Slatina a invins fara drept de apel Minerul Matasari cu un categoric 5-0. Golurile au inceput „sa curga“ spre sfirsitul primei reprize, cind Sandu Din, eroul meciului, l-a invins in minutul 31 pe portarul oaspetilor. Cosmarul provocat portarului advers de catre Din nu s-a incheiat insa aici, slatineanul obligindu-l pe acesta sa mai scoata mingea din poarta inca de doua ori, in minutele 69 si 84.

Pe lista marcatorilor si-au mai trecut numele Sorin Palade (’49) si capitanul Cici Butaru(’63). Dominarea slatinenilor a fost neta pe toata durata partidei si numai norocul i-a salvat pe oaspeti sa paraseasca terenul mai umiliti decit niciodata.

In urma acestei victorii, FC Oltul Slatina s-a asezat confortabil pe locul doi in clasament, fiind la doar patru puncte de lidera Rarora Vilcea.

In celelalte partide din cadrul seriei a V-a a Diviziei C s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Petrolul Stoina – Forestierul Stilpeni 5-0, Minerul Motru – Severnav 2-0, Minerul Lupeni – Oltchim Vilcea 2-0, Minerul Moldova Noua – Senaco Novaci 0-0, Dierna Orsova – Rarora Rimnicu Vilcea 0-0, Petrolul Ticleni – Minerul Berbesti 1-0, Building Vinju Mare – Metalul Otelul Rosu 5-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS