25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKatanec o va antrena pe Olympiakos Pireu

Katanec o va antrena pe Olympiakos Pireu

Fostul selectioner al reprezentativei Sloveniei, Srecko Katanec, a fost numit in functia de antrenor al echipei Olympiakos Pireu, a anuntat conducerea clubului elen. Katanec, care a semnat un contract pina in luna iunie 2005 cu gruparea din Pireu, isi va prelua noua functie pe 7 noiembrie. Fostul selectioner al Sloveniei il inlocuieste la conducerea tehnica a formatiei Olympiakos Pireu pe Yiannis Kollias, care a fost antrenor interimar timp de o luna, dupa demiterea lui Takis Lemonis.

Echipa Olympiakos Pireu a fost eliminata din Liga Campionilor, in urma infringerii suferite saptamina trecuta, cu scorul de 2-0, in fata formatiei germane Bayer Leverkusen. Gruparea elena trebuie sa invinga pe 13 noiembrie, pe teren propriu, formatia Maccabi Haifa la cel putin patru goluri diferenta, pentru a putea evolua in turul al treilea al Cupei UEFA.

Srecko Katanec a fost antrenorul nationalei slovene de pe 1 iunie 1998 pina dupa incheierea Cupei Mondiale din Coreea de Sud si Japonia, competitie din cadrul careia reprezentativa Sloveniei a fost eliminata in primul tur. Sub conducerea lui Katanec, selectionata Sloveniei a eliminat echipa Romaniei in barajul de calificarea pentru Cupa Mondiala din Coreea de Sud si Japonia. Katanec a activat ca jucator la formatiile Olimpija Ljubljana, Dinamo Zagreb, Partizan Belgrad, VfB Stuttgart si Sampdoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS