15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElectro a revenit pe podium

Electro a revenit pe podium

UFC Electro – Fulgerul Leresti 3-0

• Au marcat: Patru ’13, ’26, Mihalache ’84.

Electro: Poenaru – D. Popescu (’42, Bizu), Mohora, Sandu (’34, Minoiu) – Tilihoi, Vilsan, Rotaru, Preda (’58, Mihalache), Dascalu – Dumitrica, Patru. Antrenor: Fl. Cioroianu.

Fulgerul: Sitaru – Tarba, Necolaescu (’62, Iordache), Visoiu, Bolcos, Oancea – Jitaru, V. Ion, Dirnea – Musetescu, Coman (’81, Pana). Antrenor: B. Postoaca.

• Au arbitrat: L. Mihai (Bucuresti) – A. Rusu (Rosiori), Fl. Buzatu (Alexandria).

In meciul de simbata dintre UFC Electro si Fulgerul Leresti, care s-a disputat pe stadionul din Valea Rosie, nu s-a pus nici un moment problema echipei invingatoare, fotbalistii craioveni dominind jocul cu autoritate de la un capat la altul. Antrenorul gruparii oltene, Florin Cioroianu, si-a permis chiar sa-i inlocuiasca inainte de pauza pe D. Popescu si pe Sandu, pentru a-i feri de un eventual cartonas galben care i-ar fi impiedicat sa joace in etapa urmatoare din cauza cumulului de avertismente. La citeva minute dupa pauza, tehnicianul craiovean l-a scos din teren si pe Preda, dorind sa-l odihneasca pe cel mai activ mijlocas al sau in perspectiva meciului din runda a 11-a cu AS Curtea de Arges.

Dupa o scurta perioada de tatonare, in care fotbalistii olteni „au luat pulsul“ adversarilor lor, elevii lui Florin Cioroianu au supus la un adevarat asediu poarta lui Sitaru. In minutul 13, Sandu i-a pasat in careu lui Vilsan, care a sutat de la 12 metri, portarul a respins in fata si Patru, pe faza, a inscris lejer. Treisprezece minute mai tirziu, acelasi Patru a schimbat tabela la 2-0, atacantul craiovean patrunzind in careu si executindu-l pe Sitaru cu un sut de la zece metri. „Forcingul“ oltenilor a continuat si dupa acest gol, dar Sandu (’31) a ratat singur cu portarul, iar Dumitrica (’41) a sutat in transversala. Singura actiune periculoasa a oaspetilor s-a produs in minutul 40, Musetescu reluind cu capul pe linga poarta o centrare a lui Jitaru.

Partea a doua a meciului s-a desfasurat dupa acelasi scenariu, fotbalistii craioveni continuindu-si actiunile ofensive, in timp ce jucatorii din Leresti au incercat sa limiteze proportiile scorului. Dupa ce Patru (’54, ’79) a irosit alte doua oportunitati de a marca, Mihalache a „inchis“ tabela la 3-0 cu un lob de la 16 metri peste nefericitul portar Sitaru.

In urma acestei victorii si profitind de semiesecul inregistrat pe teren propriu de catre Progresul Caracal, UFC Electro a revenit pe podiumul seriei a IV-a a Diviziei C, reintrind astfel in lupta pentru ocuparea primelor doua locuri ale clasamentului, care asigura promovarea directa in cel de-al doilea esalon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS