13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrefectul de Dolj va vorbi de ELECTROPUTERE si AVIOANE Craiova

Prefectul de Dolj va vorbi de ELECTROPUTERE si AVIOANE Craiova

Prefectii, reprezentantii inspectoratelor scolare, ai oficiilor judetene pentru protectia consumatorului si presedintii consiliilor judetene din zona de sud a tarii se vor reuni astazi la Rimnicu Vilcea, pentru a discuta aspecte referitoare la aplicarea OUG nr. 96/2002 privind cornurile si laptele distribuite gratuit elevilor.

Noi probleme referitoare la acest program au fost precizate ieri de premierul Adrian Nastase in cadrul videoconferintei cu prefectii. Executivul intentioneaza sa modifice actul normativ, printre ajustarile aduse numarindu-se realizarea unor ambalaje standard pentru produse, la nivel national, marirea numarului de beneficiari, avind in vedere ca, la inceputul anului scolar, s-au inregistrat cu 15% mai multi elevi, precum si eliberarea unor produse cu termen de valabilitate mai mare, din cauza ca, pe timp de iarna, drumurile ar putea fi blocate.

Prefectul de Dolj, Cornel Mondea, a declarat ieri ca, la intilnirea care va avea ca tema laptele si cornul, va readuce in discutie problemele salariatilor de la ELECTROPUTERE si AVIOANE Craiova, precum si cea a centralei termice de la Calafat, unde pentru modernizari s-au primit numai zece din cele 25 de miliarde de lei promise de guvern.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS