13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu avem si nu trebuie sa cautam scuze“

„Nu avem si nu trebuie sa cautam scuze“

Atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Ronaldo, a declarat ca formatia spaniola trece printr-o criza de rezultate. Dupa ultima infringere a echipei Real Madrid, in fata formatiei AS Roma, scor 0-1, in etapa a cincea a Ligii Campionilor, Ronaldo a apreciat ca rezultatele nu sint conforme cu jocul echipei.

„Noi sintem cei mai buni, nu avem si nu trebuie sa cautam scuze. Trebuie ca aceasta problema sa fie rezolvata prin munca si concentrare“, a adaugat fotbalistul, care a devenit campion mondial cu selectionata Braziliei in anul 2002.

Ronaldo a respins afirmatiile potrivit carora evolutiile sale slabe din ultima vreme au fost cauzate de presupuse escapade nocturne. „Sint un profesionist si a iesi seara ar fi ca si cind as actiona impotriva echipei Real Madrid. Ar fi o lipsa de respect fata de club, fata de suporteri si fata de presedintele sau Florentino Perez“, a subliniat atacantul brazilian.

Ronaldo a mentionat ca isi doreste ca, dupa incheierea contractului cu Real Madrid, sa revina la formatia Flamengo din prima divizie braziliana, echipa sa de „suflet“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS