18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul vrea sa predea „lanterna rosie“

Gilortul vrea sa predea „lanterna rosie“

Gilortul – UM Timisoara

• Stadion „Gilortul“, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Gilortul: Munteanu – Belu, Ardeoiu, Bujor, Tudorache – V. Luta, C. Luta, Iordache, Velea – Aninis, Canavoiu. Antrenor: M. Stelescu

UMT: Balici – Briciu, Kovacs, Mada, Utfineant – Gosa, S. Mihai, L. Ignea, Nincsovics – Cojan, Savoiu. Antrenor: R. Steop.

• Vor arbitra: V. Bratu (Slobozia) – D. Rosu, Fl. Ivan (Bucuresti).

Conducerea echipei de fotbal Gilortul Tirgu Carbunesti spera ca formatia gorjeana sa obtina astazi prima victorie din actuala editie de campionat. Presedintele Constantin Tirziu a rezolvat in aceasta saptamina problemele financiare ale clubului, platind jucatorilor salariile si primele restante. Tot in aceste zile a revenit alaturi de club si primarul localitatii, Cristian Toader Pasti, care si-a declarat din nou sprijinul pentru echipa de fotbal.

Inaintea acestui joc, Gilortul ocupa ultimul loc in clasament, cu doar un punct, iar oaspetii de la UM Timisoara se situeaza pe locul 15, cu trei puncte. In cazul unei victorii, Gilortul are posibilitatea sa cedeze din nou „lanterna rosie“ fotbalistilor de la UMT, conducerea clubului gorjean fiind extrem de optimista in acest sens.

Cu un moral ceva mai bun fata de etapele precedente si cu o evolutie imbucuratoare pentru suporterii echipei, fotbalistii lui Mihai Stelescu au astazi posibilitatea de a obtine prima victorie din Divizia B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS