9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sa nu pierdem in Regie!“

„Sa nu pierdem in Regie!“

Din lotul actual al Universitatii, Sorin Cirtu i-a avut elevi pe opt dintre componenti, pe unii chiar i-a initiat in fotbalul mare, cum se spune. Dintre cei opt – Badea, Stinga, Papura, Vladoiu, Sava, A. Calin, Lutu, Fl. Mirea -, l-am chestionat ieri pe Corneliu Papura asupra problemelor de la echipa inaintea acestui meci important de simbata, cu Sportul Studentesc. De citeva zile, Papura si-a schimbat domiciliul, mutindu-se in casa noua, in fosta sa locuinta de la Casa Alba „transferindu-se“ Jean Vladoiu.

– Sintem in stare sa ne amelioram „adevarul“ in Regie ?

– Trebuie sa-l amelioram, avem -4 acum, dupa meciul pierdut acasa cu Farul.

– Trebuie, dar sintem totusi in stare?

– Cred ca da. Argumente? Atit valoarea lotului nostru, cit si dorinta de a ne reveni. Daca vrem cu adevarat sa facem ceva in acest sens, trebuie sa si putem. Asta-i opinia mea. In primul rind, trebuie ca in Regie sa nu pierdem. Mai departe vedem.

– Numirea antrenorului Cirtu a produs intr-adevar un fel de soc in rindul echipei?

– Asta se va vedea simbata. Tot timpul schimbarea antrenorului produce soc in rindul unei echipei.

– Fostul antrenor Marcu a declarat ca meciul cu Farul a inceput prost inca de vineri seara. Cum comentezi?

– Nu stiu daca ar trebui eu, ca jucator, sa comentez situatia de saptamina trecuta. Intr-adevar, inaintea partidei cu Farul n-a fost o atmosfera buna. Recunosc ca povestea aceea cu plecatul, apoi revenitul in cantonament inaintea unei partide importante n-au picat bine. De fapt, indiferent de importanta unui meci, nu trebuie sa se intimple asa ceva. Asa cum ziceti ca a declarat si domnul Marcu, intr-adevar meciul cu Farul a inceput din start prost. N-a mai fost concentrarea la meci, gindul a fost si in alta parte.

– In urma cu o luna, speram la podiumul clasamentului, visam chiar la locul unu. Sintem acum pe locul 11. La ce trebuie sa ne asteptam mai departe?

– Pai, in primul rind, trebuie sa ne reglam in Regie „adevarul“. Urmeaza apoi meciuri in care, cred eu, putem sa ne apropiem victoria. Nu mai intilnim echipe galonate, cum au fost Rapidul, Nationalul.

– Da, dar ne-au batut bistritenii si marinarii…

– Gloria – care ne-a invins la Bistrita -, este acum o echipa redutabila. Si cred ca acasa, la Bistrita, poate invinge orice echipa din campionat. Nu este o scuza, ci o parere.

– Care este acum starea de spirit?

– Buna, cum sa fie?

– Ce v-a cerut antrenorul Sorin Cirtu pentru meciul din Regie?

– Ce ar putea solicita un antrenor elevilor? Pregatire serioasa, responsabilitate, daruire s.a.m.d. Si sa nu pierdem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS