19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii si Pro Luceafarul s-au impus

Pandurii si Pro Luceafarul s-au impus

Sala Sporturilor din Tirgu Jiu a gazduit simbata faza judeteana a memorialului „Gheorghe Ola“, un turneul de fotbal organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Gorj si FRF. Aceasta competitie a fost rezervata juniorilor nascuti in 1990 si in 1991 si a fost dotata cu trofeul Cupa Sperantelor.

Si-au inscris echipele in concurs sapte cluburi care pregatesc fotbalisti la cele doua grupe de virsta. La grupa 1990 au evoluat formatiile FC Pandurii, Stiinta Tirgu Jiu, Grupul Scolar Rovinari si LPS Tirgu Jiu, iar la grupa 1991 s-au inscris Colegiul National „Mihai Viteazul“ din Bumbesti Jiu, Scoala Generala Nr. 3 din Rovinari, Pro Luceafarul Tirgu Jiu, LPS, Stiinta si FC Pandurii.

La grupa 1990, primul loc a fost ocupat de fotbalistii de la FC Pandurii (antrenor Constantin Andreuca), pe pozitia a doua s-a clasat Stiinta Tirgu Jiu (antrenor Alin Poenaru), iar locul al treilea a fost ocupat de LPS Tirgu Jiu (antrenor Dan Bisca). Grupa 1991 a fost cistigata de micutii fotbalisti de la Pro Luceafarul Tirgu Jiu (antrenor Frimu Constantin), pe locul al doilea s-a situat Scoala generala nr. 3 Rovinari (antrenor Gheoarghe Groza), iar pe pozitia a treia s-a clasat LPS Tirgu Jiu (antrenor Gabi Rascol).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS