17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Militarii“ craioveni si-au zdrobit adversarii

„Militarii“ craioveni si-au zdrobit adversarii

PGA Craiova – Turris Magurele 5-2

• Au marcat: Ghita ‘3, Raicea ‘9, ’33, Stanculescu ’19, ’58 / Moraru ‘2, Ciobanu ’46.

PGA Craiova: Irimin – Dinu, Tanasie, Sodoleanu (’86, I. Anghel), Ghita – Pantelimon (’67, Stemat), Tranculescu, Stanculescu, Raicea – Turcila (’89, Bazavan), Burghiu. Antrenor: Fl. Oprea.

Turris: Matoi – Gidea, Ispas (’38, Panait), Tudosiu, D. Tudor, Soreata (’46, M. Nita) – Moraru, Mitroi, Vlada, Pistae – Ciobanu (’87, Zariosu). Antrenor: M. Crsitescu.

• Au arbitrat: C. Ionescu – R. Azamfirei (ambii din Vulcan), L. Ciolca (Petrosani).

Inaintea meciului de simbata cu Turris Turnu Magurele, atmosfera din cadrul gruparii Pan Group Armata Craiova era destul de incordata din cauza celor trei esecuri consecutive pe care le suferise in ultimele etape trupa lui Florin Oprea, (0-1 cu Electro, in deplasare; 0-1 cu Chindia Tirgoviste, pe teren propriu; 1-3 cu Flacara Moreni, in deplasare).

Conducatorii clubului craiovean se temeau ca infringerile ar putea avea repercusiuni negative asupra psihicului jucatorilor, care sa le afecteze evolutia in partida cu formatia din Turnu Magurele.

Fotbalistii craioveni au dovedit insa ca alcatuiesc o echipa sudata, stiind sa-si stringa rindurile la greu si sa depaseasca momentele dificile.

Desi oaspetii au deschis scorul inca din minutul 2 prin Moraru, elevii lui Florin Oprea si-au revenit foarte repede si, citeva secunde mai tirziu, Ghita a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Dupa acest gol, oltenii au pus stapinire pe joc si pina la pauza au mai reusit sa inscrie de trei ori prin Raicea (‘9, ’33) si Stanculescu (’19), rezolvind astfel inca din prima repriza problema invingatoarei.

La fel ca si la inceputul meciului, oaspetii au reusit sa marcheze la citeva momente de la debutul reprizei secunde, Ciobanu profitind de o neatentie a fundasilor craioveni si reducind din diferenta in minutul 46.

Scorul final al partidei, 5-2, a fost stabilit de Stanculescu (’58), mingea expediata de acesta din lovitura libera de la 25 de metri sarindu-i din brate goal-keeper-ului Matoi si intrind in poarta.

In incheiere, merita sa apreciem prestatia brigazii de arbitri care a fost condusa de Cristina Ionescu. Evolutia arbitrului de centru s-a apropiat de perfectiune, insa trebuie sa mentionam ca a fost ajutat si de jucatorii celor doua echipe, care au avut o comportare sportiva pe tot parcursul partidei. De altfel, Cristina Ionescu nu a aratat in acest meci nici un cartonas, lucru foarte rar la nivelul Diviziei C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS