20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid si Barcelona se lupta pentru Cristi Chivu

Real Madrid si Barcelona se lupta pentru Cristi Chivu

In editia de ieri a cotidianului spaniol Mundo Deportivo a fost inserata informatia potrivit careia echipele Real Madrid si FC Barcelona se lupta pentru achizitionarea fundasului roman Cristian Chivu. Potrivit sursei citate, fundasul roman al formatiei Ajax Amsterdam este obiectivul principal al formatiei Real Madrid, deoarece aceasta echipa nu dispune de fundasi centrali valorosi, dar de achizitionarea acestuia sint interesati si responsabilii clubului FC Barcelona.

„Barcelona este atenta. Mai mult, jucatorul se simte legat de antrenorul sau Ronald Koeman, care ar putea fi adus la gruparea catalana“, a scris Mundo Deportivo.

Cotidianul spaniol a adaugat ca tehnicianul formatiei FC Barcelona, Louis van Gaal, si-a manifestat interesul pentru Chivu si ca prin vizitele sale periodice la Amsterdam testeaza posibilitatea de a-l achizitiona. „Se pare ca responsabilii gruparii FC Barcelona i-au promis lui Van Gaal ca din sezonul urmator il va avea in lot pe Chivu, al carui contract expira in 2004 si a carui clauza de reziliere scade de la an la an“, a notat Mundo Deportivo.

Publicatia spaniola a subliniat insa ca gruparea madrilena ar fi inceput deja negocierile cu clubul olandez, prin intermediul directorului sportiv al gruparii Ajax, Leo Beenhakker, fost antrenor la Real Madrid. De asemenea, responsabilii clubului din Madrid au luat legatura cu agentul Ioan Becali, care mai studiaza propuneri venite din partea echipelor Internazionale Milano, AC Milan si Juventus Torino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS