32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii au invins lidera

Oltenii au invins lidera

Universitatea – Farul 2-0

• Au marcat: Vigariu, R. Miclea

• Universitatea: S. Banica – R. Miclea, Moti, Daouda, Curteanu – Fl. Mirea, Clitnovich (’46, S. Ionescu), A. Calin, Leandro – Vigariu, Mc Breen. Antrenor: Aurel Beldeanu.

Echipa de tineret a Universitatii a invins ieri, cu scorul de 2-0, pe lidera campionatului, Farul Constanta. Aurel Beldeanu, antrenorul principal al echipei craiovene, a spus dupa meci: „Felicit echipa pentru victoria absolut meritata, obtinuta in dauna liderului. Remarc daruirea mai ales din repriza a doua.“

Prezent la meci, antrenorul principal al Universitatii, Mitica Marcu, a spus: „Am remarcat la toti jucatorii din lotul mare pe care astazi (ieri – n.r.) i-am cedat tineretului dorinta de a juca, nu ca la alte meciuri cind mergeau la tineret asa, de forma. Astazi, cam toti au pus osul la bataie, cum se zice. Mi-a placut in mod special atitudinea in joc a lui Miclea, Vigariu si Moti. Cred ca pe Moti, un libero de talent, il vom lua in viitor sa faca pregatirea cu echipa mare. Oricum, tineretul Universitatii a obtinut un rezultat bun, mai ales ca a jucat cu liderul campionatului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS