13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Ilie ar putea fi titular

Adi Ilie ar putea fi titular

Cotidianul iberic Mundo Deportivo a scris ieri ca jucatorul roman Adrian Ilie ar putea fi titular in partida pe care formatia sa, Deportivo Alaves, o va sustine miine, in deplasare, in etapa a saptea a campionatului Spaniei, in fata echipei FC Barcelona. Adrian Ilie a aflat marti ca ar putea fi titular. Antrenorul Juan Manuel Esnal „Mane“ l-a menajat pe roman la partida din cadrul etapei a sasea, care a fost disputata in compania formatiei Real Sociedad, deoarece atacantul a fost convocat la echipa nationala.

„Daca ne vom gindi ca putem obtine cele trei puncte, atunci putem cistiga pe stadionul «Camp Nou». Pentru victorie trebuie sa jucam asa cum stim“, a spus Adrian Ilie, care a adaugat ca Barcelona are jucatori buni, insa trece printr-o perioada mai dificila.

Potrivit jurnalului Mundo Deportivo, Ilie a apreciat ca jucatorii echipei FC Barcelona ar putea acuza faptul ca sint obositi, deoarece au jucat miercuri o partida in grupa H a Ligii Campionilor, in compania formatiei Lokomotiv Moscova. „Va fi un duel dificil, insa trebuie sa ne deplasam la Barcelona avind incredere in noi“, a spus atacantul oltean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS