9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport1.000 de jandarmi vor face „legea“ in Ghencea

1.000 de jandarmi vor face „legea“ in Ghencea

1.000 de jandarmi din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei „Vlad Tepes“ vor asigura securitatea la partida Steaua – Rapid, care va avea loc duminica, de la ora 21.00, pe stadionul „Steaua“. Suporterii echipei Steaua vor ocupa, la acest meci, peluza I, iar cei ai formatiei Rapid, peluza a II-a. Sustinatorii echipei giulestene se vor deplasa individual la stadion si vor intra in incinta arenei pe poarta numarul patru, iar cei ai gruparii steliste vor putea intra pe la poarta numarul doi. Accesul in stadion se va face, inclusiv pentru membrii galeriilor celor doua echipe, dar si pentru minori, incepind cu ora 18.00, pe baza de bilete de acces si abonamente tipizate sau legitimatii emise de FC Steaua. Casele de bilete ale stadionului „Steaua“ vor fi deschide pina la ora 19.00.

Recuzita celor doua galerii va putea cuprinde bannere, fulare, esarfe, confetti, fanioane si steaguri, nefiind permisa introducerea in incinta stadionului a obiectelor contondente si a oricaror altor obiecte care ar putea fi aruncate pe teren.

De asemenea, va fi interzisa intrarea cu artificii, petarde, sticle, cutii metalice, bauturi alcoolice, bannere cu inscriptii cu continut obscen, incitator la violenta, rasist sau xenofob. Persoanele cu potential turbulent si cele aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor nu vor avea acces in tribune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS