19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSanctiunile se schimba de la o zi la alta

Sanctiunile se schimba de la o zi la alta

Comisia de Apel a AJF Dolj a judecat ieri apelul depus de conducatorii echipei Progresul Segarcea, care au solicitat reducerea sanctiunilor dictate de Comisia de Disciplina, dupa incidentele petrecute la meciul cu „GP“ Craiova, disputat pe 12 octombrie. Atunci, arbitrul Madalin Asan a fost batut de mai multi jucatori ai echipei din Segarcea. Saptamina trecuta, Comisia de Disciplina a decis urmatoarele: Progresul a pierdut jocul cu 0-3; terenul de joc a fost suspendat o etapa; jucatorul A. Biro – suspendat doi ani, I. Mihai – suspendat un an, Pupaza – suspendat 12 etape.

Comisia de Apel a reanalizat ieri cazul si a decis mentinerea scorului de pe teren (3-2), sanctiunile jucatorilor Biro si Mihai au fost reduse la zece etape, iar terenul de joc a fost suspendat doua etape. In schimb, sanctiunea impotriva lui Anuta a crescut de la opt la 12 etape.

Presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, a fost nemultumit de sanctiunile dictate, considerindu-le prea blinde si a spus ca acest caz va fi analizat din nou astazi in Comitetul de Urgenta: „Sint total nemultumit de deciziile luate de Comisia de Apel. Cum stirpim evenimentele nesportive? Cum ii aparam pe arbitrii care sint batuti fara mila? Ne trebuie masuri dure, pentru ca asa nu se mai poate. Ne facem mai mult rau reducind sanctiunile. Vreau sa vad care comisie a gresit. Marti (astazi – n.r.) vom intruni Comitetul de Urgenta.“

Considerind ca a procedat corect, presedintele Comisiei de Apel, Ilie Alexandru, si-a dat demisia: „Atitudinea presedintelui Neagoe a fost revoltatoare cind a aflat sanctiunile pe care le-am decis. In semn de protest, mi-am dat demisia. Am luat decizii perfect regulamentare, considerind ca si arbitrul a gresit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS