15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Este greu, dar nu imposibil“

„Este greu, dar nu imposibil“

Fostul antrenor de la Pandurii spune ca s-ar intoarce oricind la echipa din Tirgu Jiu

Antrenorul divizionarei C Minerul Motru, Gabriel Zahiu, este convins ca echipa sa poate sa atace promovarea in Divizia B in acest sezon. Antrenorul constantean a preluat echipa din Motru pe ultimul loc si a reusit sa o aduca pe pozitia a noua. In perioada petrecuta pe banca tehnica a gorjenilor, Zahiu a obtinut patru victorii, doua in campionat si doua in Cupa Romaniei. Referitor la obiectivul pe care Minerul Motru si-l tot propune de doi ani incoace, promovarea in Divizia B, Gabi Zahiu a spus ca acesta este greu de realizat, dar nu imposibil: „Acum trebuie sa mai lucrez la psihicul jucatorilor, dar sintem pe drumul cel bun. Noi jucam doar pe teren, nu in culise ca altii.“

Referitor la fosta sa echipa din sezonul 2000-2001, Zahiu a spus ca s-ar intoarce oricind la Pandurii daca i se va cere acest lucru. Tehnicianul considera ca a realizat lucruri bune cu Pandurii si s-a inteles perfect cu fotbalistii, dar nimeni nu i-a propus o posibila revenire. Conducerea echipei din Tirgu Jiu nu a ridicat problema schimbarii antrenorului principal Octavian Cojocaru, chiar daca echipa a pierdut ultimele patru meciuri oficiale, doua dintre acestea pe teren propriu. Spectatorii prezenti in tribune la meciul de cupa cu CSM Resita, pierdut de fotbalistii tirgujieni in prelungiri, au cerut demisia actualului antrenor si au strigat numele lui Gabriel Zahiu, tehnicianul de numele caruia se leaga cea mai buna evolutie a echipei din Tirgu Jiu.

Gabi Zahiu isi face datoria la Motru, echipa sa cistigind simbata jocul cu Senaco Novaci, scor 2-1. Pentru gazde au inscris Constantin si Purcel, iar pentru Senaco a marcat Sergiu Popescu. Tot in etapa a opta, Petrolul Stoina a cistigat la limita, 1-0, meciul cu Severnav Drobeta Turnu Severin, golul fiind reusit de Diaconu, in minutul 73. Celelalte doua divizionare gorjene au reusit in aceasta etapa rezultate de egalitate: Forestierul Stilpeni – Minerul Matasari 1-1 si Metalul Otelul Rosu – Petrolul Ticleni 2-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS