15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInca 23,3 miliarde in conturile Universitatii

Inca 23,3 miliarde in conturile Universitatii

In cadrul subscriptiei publice, SC Fotbal Club Universitatea SA Craiova a oferit actiuni in perioada 16 septembrie – 15 octombrie, pretul de subscriptie al uneia fiind de 100.000 de lei. Conform celor declarate de un oficial al societatii (Ramona Buzatu), in aceasta perioada s-au subscris 232.326 de actiuni in valoare totala de aproximativ 23,3 miliarde de lei (aici intra inclusiv banii investiti de Consiliul Local Craiova si de Consiliul Judetean Dolj, existind zvonul ca Dinel Staicu ar mai fi cumparat si el actiuni in valoarea de opt miliarde de lei). Si astfel, capitalul actual a ajuns la aproximativ 43,5 miliarde de lei, 20,2 miliarde de lei fiind capitalul de pornire (al actionarilor fondatori).

Asupra acestui subiect l-am abordat pe directorul executiv Constantin Mitrita, care a spus: „Nu comentez nimic, e de datoria mass-media sa faca comentarii. Eu sint tehnocrat, doar am organizat aceasta actiune de subscriptie publica. Urmeaza ca in termen de 15 zile sa se convoace Adunarea Generala a Actionarilor si acolo se vor lua legal toate deciziile. Daca dintre fostii componenti ai Craiovei Maxima a luat cineva actiuni? Nu, nimeni, iar dintre fotbalistii actuali, doar Badea.“

Cum miercuri seara, Ilie Balaci s-a intilnit in Craiova cu Constantin Mitrita, l-am rugat pe oficialul Universitatii sa ne ofere detalii despre eventualele discutii avute asupra subiectului zilei, situatia de la FC Universitatea. Mitrita a evitat subiectul, punctind: „A fost o discutie privata, nu intereseaza presa. Balaci poate sa vina la nasu’ in vizita particulara, iar ce vorbim noi nu intereseaza presa. Este ceva privat, de ce nu intelegeti si tot insistati? Si nu mai confundati intilnirile, avem dreptul nostru la timp liber, la viata privata“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS