19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHagi, Dan Petrescu si Gica Popescu puteau fi patronii Universitatii!

Hagi, Dan Petrescu si Gica Popescu puteau fi patronii Universitatii!

Povestea a mai aparut in vara intr-un ziar din Capitala si va fi dezvoltata in numarul din noiembrie al revistei Playboy

Atunci, revista Playboy va publica un amplu interviu cu capitanul echipei reprezentative, Gica Popescu, pe parcursul caruia „Baciul“ dezvaluie ca in vara i s-a propus sa devina investitor la Universitatea Craiova. Nu este vorba insa de celebra poveste cu discutia dintre Dinel Staicu si Gica Popescu, in urma careia jucatorul oltean a refuzat sa vina in Banie, alegind la scurt timp varianta Dinamo.

Surprinzator, cel care i-a propus „Baciului“ sa preia Universitatea a fost tocmai cumnatul sau, Gica Hagi, si, desi in Playboy se pare ca nu va aparea informatia, alaturi de Hagi si Gica Popescu urma sa investeasca in clubul alb-albastru un alt fost mare international, Dan Petrescu.

Ideea a fost a lui Hagi si machidonul discuta afacerea cu Gigi Netoiu, care la acea vreme inca nu ii daduse echipa lui Dinel Staicu.

Din cite am inteles, Popescu recunoaste in Playboy ca a auzit de planul lui Hagi in timp ce se afla la Ibiza. Surprinzator, „Baciul“ i-ar fi spus cumnatului sau ca nu il intereseaza sa investeasca la Universitatea cel putin pina la retragerea din activitatea competitionala, dar l-a asigurat ca daca machidonul si Dan Petrescu vor prelua echipa, el va veni sa joace. Bineinteles, cu contract ferm…

Mai mult ca sigur, refuzul lui Gica Popescu de a investi imediat la Universitatea l-a facut pe Hagi sa renunte la idee. De fapt, Hagi sconta mai ales pe imaginea extraordinara pe care „Baciul“ o avea la acea ora in Banie.

Pe de alta parte, actualul capitan al echipei reprezentative recunoaste tot in Playboy ca decizia cea mai proasta pe care a luat-o in cariera sa a fost aceea de a semna cu Dinamo. Regrete tardive, „Baciule“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS