14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal in orezarie

Fotbal in orezarie

Pandurii – ARO Cimpulung 1-2

• Stadion „Municipal“, spectatori 1.000.

• Au inscris: I. Stefan ’76 / Zadea ’10, Constantin ’15.

Pandurii: Hirsu 5 – Trofin 5,5; Negrila 5,5; Radoi 6,5 – I. Stefan 6,5; Arcanu 5,5 (’63 Litoiu); Ad. Popescu 6,5; Nicolaescu 6; C. Popescu 5,5 – Vintilescu 5; Lapadat 6,5. Antrenor: O. Cojocaru.

ARO: Ceclan 7 – Craciun 6; Ceapraz 6; Axinciuc 6 (’55, Stoica 6); Cumpanasu 6; Ilie 6 – Niculescu 5,5; Zadea 6,5 (’79, Niculae); Opriceana 5 – Craioveanu 6 (’89, Ples), Constantin 7. Antrenor: A. Popovici.

• Avertismente: Radoi, Ad. Popescu, Negrila / Cumpanasu, Constantin.

• Au arbitrat: Fl. Chivulete 6 – B. Velicu 7, V. Marinescu 6.

• Filmul golurilor: min. 10, 0-1: Zadea a inscris cu o lovitura de cap din careu in urma unui contraatac rapid; min. 15, 0-2: Constantin l-a surprins pe Hirsu iesit din poarta si a inscris cu un sut puternic de la 30 de metri; min. 76, 1-2: Iulian Stefan a inscris din 6 metri cu un sut la coltul scurt.

Daca pina acum terenul de la Tirgu Jiu a mai facut fata cit de cit meciurilor disputate, la jocul de simbata cu ARO Cimpulung s-a dovedit a fi la limita practicabilitatii. Dupa o zi si o noapte de ploaie continua, terenul arata ca o plantatie de orez, imbibat cu apa pe toata suprafata si, din loc in loc, acoperit cu balti pe care mingea plutea ori lua traiectorii ciudate.

Chiar daca au jucat pe teren propriu, fotbalistii de la Pandurii nu au aratat ca ar cunoaste foarte bine acest teren, cei de la ARO simtindu-se mult mai in largul lor. Acest lucru s-a vazut in chiar primele 15 minute, cind oaspetii inscrisesera deja de trei ori in poarta lui Hirsu. Primul gol a venit in primul minut, la un atac rapid al lui Constantin. Bucuresteanul Florin Chivulete a anulat insa reusita decarului pe motiv de fault la portar, desi presupusul fault s-a produs dupa ce balonul era deja in poarta.

Tot ceea ce au incercat Pandurii sa construiasca nu a iesit si nu neaparat datorita adversarilor, cit mai ales din cauza suprefetei de joc.

Fotbalistii de la ARO au profitat insa de fiecare greseala a gazdelor si au reusit sa mai inscrie de doua ori in doar cinci minute. Zadea a fost autorul primului gol (’10), iar cea de-a doua reusita i-a apartinut lui Constantin (’15) tot in urma unui contraatac rapid care l-a surprins pe Hirsu iesit la marginea careului. Cu un sut de la 30 de metri, virful oaspetilor l-a ridiculizat pe Hirsu care a ajuns in poarta dupa ce mingea intrase deja de citeva secunde.

Cu toate ca nu s-a prea putut juca fotbal, fazele spectaculoase nu au lipsit insa nici de partea gazdelor, care au trimis de trei ori balonul in bara prin Lapadat, Vintilescu si Adi Popescu. Chiar daca Iulian Stefan a reusit golul de onoare in repriza a doua, fotbalilstii de la Pandurii a trebuit sa se recunoasca invinsi de o echipa care parea ca s-a antrenat in ultima vreme numai pe astfel de terenuri. ARO Cimpulung nu a aratat prea multe in repriza secunda dar a dejucat toate planurile de atac ale pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS