14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Arges si Universitatea au remizat

FC Arges si Universitatea au remizat

In amicalul de simbata de la Pitesti, desfasurat pe un teren aproape impracticabil, oltenii au obtinut acelasi rezultat ca si in intilnirea din campionat, 2-2. Golurile au fost marcate de Cr. Vlad (doua, unul din penalti) / Urs si S. Ciocoi.

In prima parte a meciului de verificare (care a durat 75 de minute), Dumitru Marcu a trimis in teren urmatorul „unsprezece“: Agachi – Dragomir, Dunareanu, Vochin, Ursu – Sava, C. Nica, Plesan, Lutu – Verdes, Vladoiu. La reluare, pe parcusul a 45 de minute (timpul ploios si terenul impropriu, n-au mai permis disputarea a 75 de minute), oltenii au evoluat in urmatoarea distributie: Urai – R. Miclea, Papura, Fl. Mirea, S. Ciocoi – Cr. Bratu, S. Ionescu, Badea, Leandro – McBreen, Vigariu.

N-au fost folositi: Stinga (invoit, plecat in Olanda), A. Calin (dureri lombare), G. Serban (accidentat), Daouda (nerefacut), Rada (la lotul de tineret) si N. Banica. Evolutia scorului a fost ca si in meciul de campionat: 0-1 (Ursu), 1-1 (Cr. Vlad – penalti), 2-1 (Cr. Vlad), 2-2 (S. Ciocoi).

Despre meci, Mitica Marcu a spus: „A fost o partida de verificare, in general, utila. Ar fi putut fi si mai interesanta si utila daca s-ar fi disputat in alte conditii de vreme, dar a plouat si astfel terenul de joc a devenit impropriu. Am rulat toti jucatorii valizi aflati la dispozitie. Nu m-a interesat in primul rind rezultatul si de aceea nici n-am sa comentez arbitrajul, care a fost oarecum de partea gazdelor. Arbitrii au validat un gol al gazdelor dintr-un penalti care n-a prea fost, iar celalalt, la capatul unei controversate faze, in care fundasul nostru, Ursu, a fost trintit in careu. A arbitrat unul dintre finii lui Halagian, Ianovschi jr. Jocul in sine m-a multumit. Sigur, s-au comis si unele greseli pe care trebuie sa le corectam“.

Ieri a fost zi libera. De astazi si pina vineri, Universitatea va efectua un stagiu de pregatire centralizata la Resita (la stadionul „Mircea Chivu“ si la Semenic), vineri urmind ca oltenii sa se deplaseze la Arad pentru meciul cu UTA (simbata). Astazi se va prezenta la pregatiri si Ovidiu Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS