16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro a cistigat si a urcat pe podium

Electro a cistigat si a urcat pe podium

Petrolul Tirgoviste – UFC Electro 0-1

• A marcat: Dumitrica ’30.

UFC Electro: Rizan – Tilihoi, Sandu, Dascalu, Mohora, Mihalache – Bizu (’55, Vilsan), Rotaru, Preda – Stefanescu (’46, Patru; ’80, Palea), Dumitrica. Antrenor: Fl. Cioroianu.

• Au arbitrat: S. Gaina – S. Urzica (ambii din Bacau), E. Ganea (Onesti).

UFC Electro a reusit sa se impuna simbata, cu 1-0, in fata „lanternei rosii“ Petrolul Tirgoviste, cele trei puncte cistigate in aceasta partida permitindu-le oltenilor sa urce pe pozitia a treia a clasamentului. Conform oficialilor gruparii din Valea Rosie, meciul de la Tirgoviste a fost dominat de la un capat la altul de Electro, care putea sa cistige la o diferenta mult mai mare daca fotbalistii din compartimentul ofensiv nu s-ar fi jucat cu ocaziile.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Dumitrica, in minutul 30, atacantul craiovean invingindu-l pe portarul oaspetilor cu un sut puternic din mijlocul careului mare. Scorul la pauza putea fi insa mult mai mare, dar Dumitrica, Stefanescu si Bizu au ratat din pozitii ideale. Oaspetii au avut, in repriza secunda, o singura mare ocazie de gol, Patru deviind cu capul spre propria poarta o centrare din corner, dar Rizan a avut o interventie de exceptie, reusind sa respinga mingea.

Comentind partida de la Tirgoviste, tehnicianul formatiei din Valea Rosie, Florin Cioroianu, a spus: „Sint multumit de rezultat si de evolutia pe care au avut-o majoritatea fotbalistilor mei, acestia reusind sa-si impuna jocul in fata unui adversar destul de incomod. Totusi, jucatorii din compartimentul ofensiv au ratat iarasi nepermis de mult, privind echipa noastra de un scor confortabil.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS