18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportUnii cu spritul, altii cu pixul

Unii cu spritul, altii cu pixul

• Daca ar fi mai istet decit pare, Jean Vladoiu s-ar putea interesa cine a strimbat rau din nas (eram si noi prin preajma) in momentul cind se punea problema venirii sale la Universitatea, o chestiune pe care, luindu-i pixul pe dinaintea plina in timp ce se aflau la un sprit, baietii de la Departamentul Sport al GdS au anuntat-o primii. Aflind raspunsul, vinatorul Jean de la Corbeanca isi va da seama de ce a picat de fazan prin ziare, pomenindu-se ca a declarat oficial: „Ma las de fotbal!“ Uite, daca Sandoi asta tot a demisionat cum a demisionat, ghicesti, nea Dinele, de ce isi tot intirzia Fajan Vladoiu revenirea in Banie?

• Cind interesele o cer, martafoii de presa bocesc pe rupte cu mitul Craiovei Maxima in brate (poza pentru fraieri). Cind aceleasi interese nu o mai cer, tocmai componenti celebri ai Craiovei Maxima sint facuti albie de porci si sint atentionati ca Universitatea nu mai este a lor pe motiv ca se pricep prea mult la fotbal si nu ii lasa si pe altii sa invete.

• Fiind responsabili cu evenimentele bengoase, asteptam cu nerabdare balamucul care se va isca atunci cind unii se vor prinde ca anumiti „stranieri“ – parca asa se zice, nu? – adusi la Universitatea nu fac pe piata fotbalului din Europa nici cit o gheata degerata. Sa vedem atunci cine achita „deranjul“ de asta-vara, in valoare de citeva sute de mii de dolari, o data cu aterizarea pe meleagurile patriei noastre a, cum naiba le tot zice astora, stranierilor, asa, Mac Donald, Brin, Climbovici si, cu voia dumneavoastra, cafenarii de la Nova Prazilia, Leoo, Renatooo, Marcioo, multumim pentru cele doua aplauze, la revedere! Na, ca uitaram sa bagam film nou in aparat!

• Dar hai sa nu ne mai invirtim cu penita sculata pe linga portofelul gol al cumparatorului. Astia, zi sa-i zic, stranierii astia, asa, il au drept tatic pe unul din fostii copii de mingi ai lui Dinel Staicu, dar ei fura adusi cu pluta pe Internet de catre Marcel Popescu, daca numele asta va mai spune ceva. Daca nu, pe fuga va amintim noi: i-a pupat mina lui Camataru, iar dupa ce si-a luat licenta de impresar, i-a muscat-o. Apoi, s-a cuibarit sub aripa naiva a Universitatii si a-nceput sa toarne basme imparatesti despre fotbalistii care faceau joc de glezne pe marginea plajelor din Brazilia si Australia. Acum, apropiindu-se termenul de decontare cu proprietarul astora, ptiu, iar uitaram, stranierilor, domne, asa, Marcelos Popescos, ii sufla acestuia (altfel, baiat cu un fond spiritual remarcabil) tactica de atac prin invaluire asupra lui Staicu. Adica, tehnica de sinucidere prin presa.

• Atentie, nea Dinele! Noi nu stim daca ai nimerit pe drumul cel bun – am vrut sa intrebam, dar specialistii nostri se aflau bineinteles la o bere neagra (pe banii lor, fraierii, ca n-au mai nimerit „protocolul“) -, dar bagam de seama ca ai mai inceput si matale sa apari in poze prin presa din Capitala. E si asta un cistig, nu?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS