13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Stiri diverse

FLORIN MARIN A PLECAT DE LA DINAMO SI A AJUNS LA ASTRA/ Antrenorul echipei Dinamo, Florin Marin, a parasit ieri cantonamentul echipei de la Cimpina. „Flocea“ i-a anuntat pe jucatori ca va parasi echipa, insa fara sa-si motiveze decizia. „Florin Marin a plecat din cantonamentul echipei, iar plecarea sa este echivalenta cu demisia. Nu stiu care va fi noul antrenor, noi vom lua o decizie atunci cind vom avea o solutie“, a spus Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie. Antrenorul Cornel Talnar va asigura conducerea interimara a echipei, el fiind ajutat de Gheorghe Nitu. Florin Marin a ajuns ieri la Ploiesti, urmind sa fie instalat director tehnic al echipei Astra, in locul lui Marian Bondrea.

(M.S.)

BECKENBAUER NU VINE IN ROMANIA / Presedintele clubului Bayern München, Franz Beckenbauer, nu va veni in Romania pentru a participa la Gala Fotbalului Romanesc, care va avea loc pe 16 decembrie. Beckenbauer a fost onorat de invitatie, dar nu va putea fi prezent la eveniment din cauza programului extrem de incarcat din acea perioada. Beckenbauer fusese invitat sa decerneze titlul de cel mai bun fotbalist din acest an.

(M.F.)

SEVCENKO VREA SA JOACE LA GALATASARAY / Atacantul ucrainean al echipei AC Milan, Andrei Sevcenko, doreste sa se transfere la echipa turca Galatasaray Istanbul. Sevcenko ar fi trebuit transferat in aceasta iarna la echipa Atletico Madrid, dar ucraineanul doreste sa plece in Turcia. „Vreau sa joc la Galatasaray. Exista posibilitatea sa fiu imprumutat la echipa antrenata de Fatih Terim. Ar fi mai bine pentru mine. La AC Milan nu exista loc pentru mine“, a spus Andrei Sevcenko. Atacantul ucrainean este constient de faptul ca are o concurenta prea puternica la AC Milan, unde evolueaza brazilianul Rivaldo si italianul Filippo Inzaghi.

(M.F.)

SELECTIE LA FOTBAL / UFC Electro Craiova organizeaza, in perioada 10-19 octombrie, selectie la fotbal pentru copiii nascuti in anii 1990, 1991, 1992. Cei interesati se pot prezenta zilnic la stadionul „Electroputere“ (intre orele 8.30-10.00) si pe terenul din spatele Salii Polivalente (intre orele 17.00-19.00).

CURSURI DE ARBITRI SI INSTRUCTORI / AJF Dolj organizeaza, incepind cu 4 noiembrie, cursuri de instructori si arbitri de fotbal. Cursurile costa 300.000 de lei (plata se poate face si in doua rate), iar cei interesati se pot inscrie la sediul AJF, unde vor depune doua fotografii si diploma sau adeverinta de studii. Pentru arbitri, virsta minima este de 16 ani.

(M.F.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS