13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii s-au distrat cu juniorii Olimpiei

Oltenii s-au distrat cu juniorii Olimpiei

Extensiv – Olimpia 5-1

• Stadion „Extensiv“, spectatori: 300.

• Au marcat: Cristescu ’10, Scarlat ’22, ’57, Saceanu ’63, Pirvu ’78 / Chisca ’60.

Extensiv: Stoianov – Ciobanu (’67, Stamin), Vancea, Cioponea – Fl. Mihai, Saceanu, Malaele, Cristescu (’57, Dantes), Murgan – Pirvu, Scarlat (’76, Buca). Director tehnic: I. Marginean.

Olimpia: Gabor – Sabou, Pascu, Ciuclean, Batin, Ivan – Mihovici, Oros, Salagean – Perta (’66, Zaharia), Chisca (’78, Iuhasz). Antrenor: G. Dumitru.

• Au arbitrat: M. Avram – Ed. Ungureanu, D. Nasturescu.

• Avertismente: Stamin / Ciuclean.

Motivind ca isi menajeaza titularii pentru partida din etapa de la sfirsitul acestei saptamini, antrenorii Olimpiei Satu Mare au utilizat ieri, in confruntarea cu Extensiv, desfasurata pe arena din Parcul „Romanescu“, rezervele si juniorii din lot. In aceste conditii, nu era greu de intuit cine va cistiga, spectatorii intrebindu-se doar cit va fi scorul final.

Craiovenii au deschis repede scorul, in minutul zece, prin Cristescu, care a sutat puternic de la 17 metri, portarul Gabor a atins mingea, dar n-a putut evita golul. Peste 12 minute, atacantul Scarlat, avindu-l in fata doar pe portarul satmarean, a marit avantajul oltenilor cu un sut de la sapte-opt metri. Tot Scarlat a ridicat scorul la 3-0, in minutul 57, cu un sut senzational de la 25 de metri. Peste putin timp, satmareanul Chisca a redus din diferenta, invingindu-l pe Stoianov cu un sut din interiorul careului. Saceanu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 63, cind a sutat imparabil la colt. Spre final, Pirvu a inchis tabela, el lobind balonul peste portarul Olimpiei.

In urma meciului restanta de ieri, care a contat pentru etapa a treia a campionatului, FC Extensiv a acumulat 11 puncte si a urcat pe pozitia a treia a clasamentului. Simbata, baietii lui Marginean vor juca tot pe propriul teren, insa nu se vor mai distra ca ieri. Pe olteni ii asteapta un meci dificil, cu o pretendenta la promovare, FC Oradea, ocupanta locului secund, care a acumulat 12 puncte. Daca va invinge formatia bihoreana, Extensiv se va instala pe pozitia a doua a podiumului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS