25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLe-a pierit pofta de cafteala

Le-a pierit pofta de cafteala

Intrunita marti seara, Comisia de Disciplina a AJF Dolj a analizat incidentele grave petrecute la meciurile Vointa Radovan – Jiul Breasta si Agrifarm Intorsura – Vointa Belcin, disputate duminica, in cadrul Categoriei Elita Dolj. Arbitrul intilnirii de la Radovan, Daniel Stanciu, si doi dintre cavalerii fluierului care au oficiat la meciul de la Intorsura, Radu Vitan si Cristian Nicola, au fost batuti cu pumnii si cu picioarele, injurati ca la usa cortului, scuipati si fugariti pe teren de citiva dintre jucatorii de la echipele gazda.

Fotbalistii batausi din Radovan si Intorsura nu vor mai avea prilejul sa-i transforme pe arbitri in saci de box, caci AJF i-a suspendat pe fiecare cite un an si i-a amendat cu cite 400.000 de lei. Iata numele celor care „au calcat pe bec“: Ionel Moada, Toma Dragoianu (Intorsura), Marin Vinulescu si Viorel Bratoveanu (Radovan). In plus, acesta din urma, care este si delegatul echipei, a mai primit o suspendare de sase luni si o amenda de 300.000 de lei. Vointa Radovan a pierdut jocul cu 0-3, iar terenul i-a fost suspendat o etapa.

Daca tot au dovedit ca sint tari in pumni, respectivii fotbalisti pot sa se apuce de box, mai ales ca un an nu mai dau cu piciorul in minge intr-un meci oficial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS