25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSatmarenii vin cu rezervele

Satmarenii vin cu rezervele

Stadionul „Extensiv“ va gazdui astazi, de la ora 15.00, partida restanta dintre FC Extensiv si Olimpia Satu Mare. Acest meci trebuia sa se dispute in etapa a treia a seriei secunde a Diviziei B, insa satmarenii au reusit sa amine partida, motivind ca jucatorii s-au imbolnavit cu salmonela. Initial, FRF reprogramase partida pentru luna noiembrie, insa saptamina trecuta oficialii forului bucurestean au decis ca jocul sa se desfasoare astazi.

Dupa meciul pe care l-au pierdut in deplasare, cu FC Baia Mare, fotbalistii olteni au revenit in Banie si au intrat direct in cantonament. Antrenorii Marginean, Neagoe si Bita nu ii pot utiliza astazi pe Ciuca (suspendat in urma eliminarii de simbata trecuta), Ghindeanu (nerefacut dupa o mai veche accidentare) si Velcovici (convocat la lotul national de juniori). In schimb, Robert Vancea, care s-a accidentat in confruntarea cu maramuresenii, are sanse mari sa evolueze. Tehnicienii craioveni ar putea trimite pe teren urmatoarea distributie: Stoianov – Ciobanu, L. Cotora, Vancea – Buca, Saceanu, Murgan, Cristescu, Malaele – Scarlat, Musat.

Extensiv porneste favorita astazi, mai ales ca oficialii Olimpiei au anuntat ca vor veni in Banie cu jucatorii de rezerva. Titularii vor fi menajati pentru partida din runda urmatoare, cind satmarenii vor juca pe propriul teren, cu UM Timisoara. Partida de pe stadionul din Parcul „Romanescu“ va fi arbitrata de M. Avram, Ed. Ungureanu si D. Nasturescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS