13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv ia cu asalt „Dealul Florilor“

Extensiv ia cu asalt „Dealul Florilor“

FC Baia Mare – Extensiv

• Stadion „Dealul Florilor“, ora 11.00.

• Formatii probabile:

FC Baia Mare: Albut – Molnar, Colar, Ciocan, Iatu – Mihu, Vasilache, Tiplea, Porav – Peres, Spataru. Antrenor: I. Tataran.

Extensiv: Stoianov – Ciobanu, Cotora, Ciuca – Ghindeanu, Saceanu, Vancea, Cristescu, Velcovici – Malaele, Scarlat. Director tehnic: I. Marginean.

• Vor arbitra: M. Avram – Ed. Ungureanu, D. Nasturescu.

Meciul de pe stadionul „Dealul Florilor“ din Baia Mare este, fara indoiala, atractia rundei. Doua foste divizionare A, FC Baia Mare si Extensiv, se vor bate cu ardoare pentru punctele puse in joc. Chiar daca, in ultimii ani, oltenii nu au cistigat pe terenul maramuresenilor, de aceasta data victoria este cuvintul de ordine in tabara Extensivului. Craiovenii au demonstrat ca traverseaza o perioada fasta, sperind sa-si adauge astazi trei puncte in palmares. Lotul Extensivului a plecat joi din Banie, ajungind ieri in Baia Mare, dupa ce a facut o escala in orasul Alba Iulia. Marginean nu se confrunta cu probleme de lot, putind alinia asadar cel mai bun „unsprezece“ in dificila disputa cu baimarenii. Mai mult, antrenorul-secund Eugen Neagoe ar putea intra pe gazon pentru a-si ajuta coechipierii.

Adversara Extensivului nu sta deloc bine in clasament, asa ca nu isi permite sa calce strimb in partida cu oltenii, mai ales ca ar ajunge la – 5 in clasamentul „adevarului“. Dupa meciul din etapa anterioara, cind baimarenii au pierdut la Hunedoara, antrenorul Ioan Tataran a scos din lot trei jucatori, Marincean, Ciortea si Dumitrascu, acestia urmind sa revina la echipa cind isi vor revizui atitudinea fata de jocul pe care l-au prestat pina acum. In meciul de astazi, Tataran ii ofera lui Tiplea sansa sa se reabiliteze, in caz contrar va fi si el scos din lot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS