16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Echipa momentului“ a clacat

„Echipa momentului“ a clacat

Rapid – Vitesse Arnhem 0-1

• A marcat: Peeters ’62.

Rapid: Dolha – Iencsi, Maftei, Perja – Maldarasanu, Ilyes (’66, Voicu), Soava, Badoi, Rat – Fl. Bratu (’73, N.Constantin), D. Niculae (’54, R. Nita). Antrenor: Mircea Rednic.

Vitesse Arnhem: Jevrici – Cornelisse, Zeman, Stefanovici, Frankel – Mustapha (’88, Mbamba), Rankovici, Levcenko, Claessens – Amoah (’79, Janssen; ’88, Hofs), Peeters. Antrenor: Mike Snoei.

• Au arbitrat: R. Pasquare – A. Consolo, A. Grisseli.

Rapid Bucuresti a pierdut joi seara, cu scorul de 0-1, meciul de pe teren propriu cu Vitesse Arnhem si, pentru ca in prima mansa scorul a fost egal, 1-1, a ratat calificarea in turul al doilea al Cupei UEFA. Considerata a fi „echipa momentului“ in Romania, Rapid nu a putut evolua convingator fara cei trei mijlocasi ai sai – Sabau, Godfroid si Schumacher (toti trei fiind accidentati) – absenta acestora contind in economia jocului de pe „Giulesti“ mai mult decit s-a asteptat antrenorul Mircea Rednic.

De altfel, dupa meci, Rednic a recunoscut ca inlocuitorii celor trei titulari nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. „A fost decisiva absenta celor trei, dar nu cred ca am pierdut din aceasta cauza. Am fost invinsi din cauza faptului ca echipa noastra este lipsita de experienta. Jucatorilor mei le-a lipsit curajul. Trebuie sa ai tupeu in astfel de meciuri. In plus, Bratu a suferit o contractura. Terenul a fost cum a fost… Este si vina mea. Cu lotul pe care il avem trebuia sa obtinem calificarea. Imi pare rau. Este greu sa acoperi lipsa unor jucatori de la mijlocul terenului. Golul a fost primit nepermis de usor. Mi-am facut o imagine despre unii jucatori, care nu au prea evoluat. Ca sa faci performanta, trebuie sa ai un lot competitiv, pe care noi inca nu il avem. Responsabilitatea rezultatului imi apartine.“

Singurul gol al partidei de pe „Giulesti“ a fost marcat in minutul 62 de catre Peeters, care a sutat excelent de la 17 metri, expediind mingea linga bara din dreapta a portii lui Dolha.

Sa mai spunem ca, inaintea inceperii meciului, suporterii rapidisti au scandat numele lui Stefan Nanu, actualul jucator al echipei din Arnhem intrind pe teren, unde a primit un buchet de flori si un tricou al Rapidului. Nanu a salutat suporterii si a aruncat o parte din flori in tribune. In repriza secunda, Nanu a stat la tribuna oficiala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS