11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Trei eliminari

„GP“ Craiova 2

UFC Electro 1

• Au marcat: Baltaretu ’13, Aileni ’60 / Mohora ’24.

„GP“ Craiova: Combei – Dita, Radoi, Cita, Corneanu – Coltatu (’39, L. Matei; ’88, Oprea), Stancu, Zaharia, Aileni – Baltaretu, Stere (’59, Carsin). Antrenor: M. Bicu.

UFC Electro: Rizan – Tilihoi, D. Popescu, Mohora, Mihalache – Bizu, Sandu, Palea (’64, Dascalu), Preda – Patru (’72, Dumitrica), Stefanescu (’77, Fl. Serban). Antrenor: Fl. Cioroianu.

Asa cum anticipam in avancronica acestei partide, intilnirea de la Calafat dintre „GP“ Craiova si UFC Electro a fost viu disputata, apriga, cum ii sta bine unui meci intre olteni. Ambitiile fotbalistilor celor doua formatii au depasit uneori limitele sportivitatii, trei fotbalisti fiind eliminati: Cita (’45), Bizu (’45) si Mohora (’83). Precizam ca dupa altercatia pe care a avut-o cu Cita in ultimul minut al primei reprize, Bizu a suferit o comotie si a ajuns la spital.

Scorul a fost deschis in minutul 13 de Baltaretu, care a luat o actiune pe cont propriu si de la 16 metri a sutat la colt. Mohora a egalat in minutul 24, dintr-o lovitura libera de la 20 de metri, trimitind mingea in vinclu. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Aileni (’60), care a reluat cu capul in coltul lung o centrare din lovitura libera a lui Stancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS