10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii doresc sa ia toate punctele

Craiovenii doresc sa ia toate punctele

In seria a patra a Diviziei C se vor disputa astazi meciurile din cadrul etapei a treia. Doua dintre cele trei echipe doljene care activeaza in aceasta serie, Pan Group Armata Craiova si „GP“ Craiova (fosta Dunarea Calafat), vor juca in aceasta runda pe teren propriu, in timp ce UFC Electro va juca in deplasare.

PGA Craiova – Leresti

Pentru meciul de astazi cu nou promovata Fulgerul Leresti, care se va disputa de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Fetii, antrenorul echipei craiovene, Florin Oprea, are la dispozitie intregul lot de jucatori. Tehnicianul oltean ar putea utiliza in aceasta partida urmatorul „unsprezece“: Irimin – Ghita, Tranculescu, Tanasie – Dinu, Stanculescu, Negrea, Pantelimon, Surcel – Raicea, Turcila. Intilnirea de pe stadionul „Armata“ va fi condusa de o brigada de arbitri din Sibiu, care este alcatuita din Andrei Huzu, Octavian Bran si Danut Sopa.

„GP“ Craiova – Moreni

„GP“ Craiova va juca astazi, de la ora 11.00, pe stadionul din Calafat, cu Flacara Moreni, echipa care este pregatita de fostul antrenor al Extensivului, Vasile Silaghi. Tehnicianul oltenilor, Marian Bicu, nu are probleme de efectiv si ar putea utiliza in aceasta partida urmatoarea formatie: Combei – Dita, Radoi, Cita, Corneanu – Aileni, Stancu, Iancu – Coltatu, Epure, Baltaretu. Meciul va fi arbitrat de o brigada aradeana alcatuita din Dan Ologeanu, Marius Axente si Claudiu Tripa.

Caracal – Electro Craiova

Jucatorii echipei craiovene vor pleca in aceasta dimineata spre Caracal, acolo unde, de la ora 11.00, vor infrunta formatia locala Progresul. Tehnicianul formatiei din Valea Rosie, Florin Cioroianu, ar putea utiliza in partida de astazi urmatoarea distributie: Rizan – Tilihoi, Rotaru (D. Popescu), Mohora, Sandu, Mihalache – Vilsan, Bizu, Preda – Patru, Stefanescu. Meciul de la Caracal va fi arbitrat de o brigada din Sibiu, care este alcatuita din Vasile Lungu, Laurentiu Ducu si Mihail Blindu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS