10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatrice Halgand s-a impus in runda a zecea

Patrice Halgand s-a impus in runda a zecea

Un copil de sapte ani a decedat dupa ce a fost accidentat de o masina a caravanei publicitare care ii insotea pe ciclisti

Rutierul francez Patrice Halgand a cistigat etapa a zecea a Turului ciclist al Frantei, care s-a desfasurat pe distanta de 147 de kilometri, intre orasele Bazas si Pau. Halgand a reusit sa fie astfel primul ciclist francez care s-a impus intr-o etapa din actuala editie a turului. Pe pozitia a doua in ierarhia rundei a zecea s-a situat tot un ciclist francez, Jerome Pineau.

Rutierii clasati pe primele locuri in runda a zecea a Turului Frantei sint urmatorii: 1. Patrice Halgand (Franta), 2. Jerome Pineau (Franta), 3. Stuart O’Grady (Australia), 4. Ludo Dierckxsens (Belgia), 5. Pedro Horillo (Spania), 6. Andy Flickinger (Franta), 7. Nicolas Vogondy (Franta), 8. Nico Mattan (Belgia), 9. Constantino Zaballa (Spania), 10. Enrico Cassani (Italia).

Igor Galdeano detine tricoul galben

Dupa disputarea a zece etape, pe primele locuri in clasamentul general al Turului Frantei se afla urmatorii ciclisti: 1. Igor Gonzalez Galdeano (Spania), 2. Lance Armstrong (SUA), 3. Joseba Beloki (Spania), 4. Serhiy Honchar (Ucraina), 5. Santiago Botero (Columbia), 6. Andrea Peron (Italia), 7. David Millar (Marea Britanie), 8. Stuart O’Grady (Australia), 9. Raimondas Rumsas (Lituania), 10. Tyler Hamilton (SUA).

Tragedie in runda a zecea

Un copil de sapte ani, care a fost accidentat de o masina a caravanei publicitare, dupa parcurgerea a 25 de kilometri din cea de-a zecea etapa a Turului ciclist al Frantei, a decedat la putin timp dupa sosirea echipelor de interventie. Copilul a fost accidentat in momentul in care traversa autostrada pentru a ajunge la locul in care se afla bunica sa si a murit in timp ce primea primele ingrijiri medicale, inainte de a putea fi transportat la spital. In timpul editiei din 2000 a Turului Frantei, pe 14 iulie, s-a produs un accident similar, soldat cu moartea unui copil de 12 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS