10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Matasari si-a reluat pregatirile

Minerul Matasari si-a reluat pregatirile

Minerul Matasari, una dintre echipele de Divizia C cu o evolutie constant buna in ultimele editii de campionat, pare sa nu se confrunte cu nici o problema la reunirea lotului. Matasarenii au efectuat inca de saptamina trecuta vizita medicala, iar ieri a fost programat primul antrenament sub conducerea acelorasi antrenori, Constantin Trifu si Valer Nicoloff. In ceea ce priveste lotul cu care Minerul va incepe aceasta editie de campionat, directorul sportiv Tanasie Ghimis a spus ca nu sint probleme deosebite:

„S-a renuntat la serviciile a patru dintre jucatorii care au evoluat la noi in sezonul trecut, iar acum mai cautam un portar, un mijlocas si un atacant. Nu sint probleme foarte mari, dar trebuie sa avem cel putin 21 de jucatori pina la plecarea in cantonament.“

Plecarea in stagiul de pregatire centralizata este programata pentru saptamina viitoare. Conducerea a ales statiunea Felix, unde echipa va ramine 12 zile, dupa care va reveni in zona, la Baile Herculane, unde va sustine o serie de jocuri de verificare.

Incepind din acest sezon, fotbalistii de la Matasari vor avea posibilitatea sa se pregateasca chiar in propriul cantonament amenajat in apropierea terenului. In aceasta vara, lucrarile de constructie a vestiarelor si a spatiului de cazare au fost finalizate. Conducerea clubului a achizitionat un nou echipament de joc, confirmind astfel ca Minerul Matasari este una dintre echipele care pot ataca promovarea in acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS