10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii au plecat la Resita

Alb-albastrii au plecat la Resita

Fotbalistii alesi de Emil Sandoi au ajuns ieri la Resita, cazarea fiindu-le asigurata la microhotelul din incinta stadionului „Mircea Chivu“. Antrenamentele se vor desfasura pe Semenic timp de zece zile, perioada in care sint programate si citeva partide de verificare. Primul amical se va desfasura astazi, cu CSM Resita (ora 11.00, stadion „Mircea Chivu“).

Pentru acest cantonament centralizat, antrenorul Emil Sandoi a anuntat urmatorul lot de jucatori: Bogdan, D. Tudor, Banica – portari, C. Dobre, Vochin, Rada, Baldovin, Dragomir, Ursu, Dunareanu (Astra), C. Dinu, B. Nicolae (Steaua), Sava, Badea (Extensiv), Vigariu, Silvasan, D. Zaharia (Midia Navodari), Manta, Verdes, Plesan – jucatori de cimp. In afara de acestia, lotul va fi completat cu citiva jucatori de la CSM Resita (probabil Nica, Bratu, Ibric), cit si cu alte noutati.

N-ar fi exclusa aparitia la Semenic si a atacantului Bogdan Vrajitoarea, fost in probe de joc in Franta si Ungaria, dar despre care n-am reusit sa aflam amanunte.

S-ar parea ca Bogdan ar fi fost dorit de Guingamp, dar cele doua cluburi nu s-au inteles asupra pretului, informatie insa neconfirmata de oficialii olteni. De altfel, si Vochin a avut luna trecuta o oferta din Cipru, dar clubul cipriot a dorit sa-l transfere fara a plati si Craiovei. Patronul Dinel Staicu a spus:

„In cantonamentul acesta de la Resita – Semenic, selectia continua. La Craiova a fost un fel de preselectie, lotul urmeaza sa fie definitivat abia dupa perioadele urmatoare de pregatire“.

Lotul Universitatii care s-a deplasat ieri la Resita a cuprins 19 jucatori, ex-stelistul Bogdan Nicolae urmind sa ajunga direct in orasul din Valea Domanului. Au facut deplasarea antrenorii Emil Sandoi si Gigi Ciurea, preparatorul fizic Fane Cioaca, medicul Ion Serban, masorul Aurel Tufan si ofiterul de presa Nicu Dolea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS