10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRepartizarea echipelor gorjene

Repartizarea echipelor gorjene

Actuala editie a Campionatului National al juniorilor republicani A si B, competitie organizata de Comisia Centrala pentru Copii si Juniori din cadrul FRF, va debuta duminica. Echipa de juniori de la Pandurii Lignitul Tirgu Jiu va juca in prima etapa pe teren propriu cu FC Arges.

Meciurile se vor disputa de la orele 16.00 si 18.00 pe terenul de la Sadu. Recent promovata in Divizia B, Gilortul Tirgu Carbunesti, se va deplasa la Craiova pentru intilnirea cu Extensiv Craiova. Echipele de juniori ale divizionarelor C gorjene au fost repartizate in doua serii. In seria a 15-a se vor disputa duminica meciurile Dunarea Calafat – Mecanica Motru, Dierna Orsova – Minerul Motru si Minerul Matasari – Viitorul Drobeta Turnu Severin, iar in seria a 16-a vor juca Petrolul Ticleni cu Muresul Deva si Petrolul Stoina cu Minerul Lupeni.

In editia precedenta a campionatului national, formatiile de juniori ale echipelor Gilortul Tirgu Carbunesti si Petrolul Ticleni au reusit sa cistige seriile din care au facut parte si au participat la turneele semifinale de la Deva si Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS