10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCorina Morariu va reveni pe terenul de tenis

Corina Morariu va reveni pe terenul de tenis

Jucatoarea americana de origine romana Corina Morariu, care a fost diagnosticata, in urma cu un an si citeva luni, cu o forma rara de leucemie, va reveni la inceputul saptaminii viitoare in turneele de tenis. Morariu are 24 de ani si se antreneaza in prezent la Dallas.

Corina Morariu va participa, incepind de luni, la un turneu de tenis la Philadelphia, dupa care va juca in citeva concursuri din circuitul WTA, inclusiv in proba de dublu. Este posibil ca Morariu sa incerce sa participe chiar si la ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, US Open, care va debuta la sfirsitul lunii august.

„Pentru mine a fost mai mult o problema de supravietuire. Ar fi fost totusi nedrept daca nu as mai fi putut juca tenis. La inceput, nu puteam sa merg nici 20 de metri, dar am exersat mult, apoi am trecut la sedinte de jogging. Sint constienta ca imi va fi foarte greu sa revin, dupa o absenta atit de indelungata. Imi va lua ceva timp, dar sint dispusa sa incerc“, a spus Morariu.

Corina Morariu a debutat in circuitul profesionist in anul 1997 si a cistigat peste un milion de dolari din tenis. In anul 1999, a cistigat, alaturi de Lindsay Davenport, proba de dublu a turneului de la Wimbledon, iar in 2001 a reusit sa-si adjudece, impreuna cu Ellis Ferreira, titlul la dublu-mixt in turneul Australian Open. Are in palmares 12 titluri WTA la dublu si unul singur la simplu, Bol Ladies Open, cucerit in 1999.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS