5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVieira nu doreste sa plece de la Arsenal Londra

Vieira nu doreste sa plece de la Arsenal Londra

Mijlocasul francez al echipei Arsenal Londra, Patrick Vieira, a spus ca intentioneaza sa ramina la formatia londoneza. „Mai am contract pentru inca doi ani. Bineinteles ca in sezonul viitor voi fi tot aici“, a spus Vieira.

Mijlocasul francez a adaugat ca echipa Arsenal Londra are jucatori tineri, capabili sa devina o forta in anii urmatori. „Din momentul in care Arsene Wenger a venit pe banca tehnica, echipa a muncit mult. Arsenal va avea un nou stadion si cu jucatorii pe care ii are, echipa va avea un viitor frumos“, a spus Patrick Vieira. Mijlocasul francez a mentionat ca Manchester United este un club care poate fi dat exemplu. „Vrem sa fim una dintre cele mai mari echipe din Europa, asa cum este Manchester United. Trebuie sa continuam ceea ce am inceput si ne vom atinge scopul“, a spus Vieira, care este in atentia clubului Real Madrid.

Format la echipa AS Cannes, Vieira, care a evoluat si la formatia AC Milan, a fost transferat la Arsenal Londra la cererea tehnicianului Arsene Wenger. In partida de miercuri seara dintre Manchester United si Arsenal Londra, scor 1-0, Vieira a fost capitanul formatiei londoneze, care si-a asigurat titlul de campioana a Angliei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS