10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlteni contra olteni

Olteni contra olteni

Pandurii – Extensiv
• Stadion „Municipal“, simbata, ora 11.00.
• Formatii probabile:
Pandurii: Hirsu – Amzucu, Nicola, Radoi – C. Popescu, Serbanoiu, I. Stefan, Nicolaescu, Trofin – Ad. Popescu, Vintilescu. Antrenor: E. Sandoi
Extensiv: Stoianov – Mieila, Cotora, Vancea – Ghindeanu, Laczko, Badea, D. Radoi, Panc – Malaele, Musat. Antrenor: V. Silaghi.
• Vor arbitra: O. Trandu – C. Avram, Ad. Vidan. Observator: A. Huzu.

Stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu va gazdui astazi un derbi oltenesc, fata in fata fiind formatiile Pandurii si Extensiv. Craiovenii au plecat ieri spre resedinta Gorjului. Din echipa din Parcul „Romanescu“ vor absenta astazi Ciuca (suspendat) si Neagoe, antrenorul jucator al Extensivului nefiind refacut dupa accidentarea din runda anterioara. Constienti ca trebuie sa abordeze toate meciurile numai cu gindul la victorie, fotbalistii craioveni nici nu concep sa piarda vreun punct in intilnirea cu gorjenii lui Emil Sandoi. Meciul nu va fi deloc usor, mai ales ca precedenta intilnire directa de pe „Municipalul“ din Tirgu Jiu, din sezonul trecut, a lasat ceva urmari in tabara craioveana. Extensiv a acuzat atunci arbitrajul ca a favorizat jocul dur al gorjenilor, mai multi jucatori din Banie iesind accidentati de pe teren.

Dupa trei jocuri cu o evolutie mai buna a fotbalistilor sai, Emil Sandoi spera intr-o comportare asemanatoare a elevilor sai si in disputa de astazi. Echipa Pandurii a plecat de joi in cantonament in statiunea Sacelu, dar a revenit la Tirgu Jiu, pentru antrenamente. La ultima sedinta de pregatire, desfasurata ieri pe „Municipal“, au participat toti jucatorii disponibili, antrenorii urmarindu-i pe acestia intr-un joc-scoala. Au intrat in teren, desi nu sint inca la zi cu pregatirea, Litoiu, Rotaru si Arcanu, care in ultimele etape au fost in refacere dupa accidentari sau operatii suferite recent. Mijlocasul Emil Dica nu va evolua in meciul de astazi cu Extensiv, el accidentindu-se la antrenament. Sub semnul intrebarii este si prezenta intre buturi a portarului Hirsu deoarece la antrenamentul de ieri acesta a solicitat prezenta medicului la teren din cauza unei entorse.

In ceea ce priveste zvonurile lansate cu privire la corectitudinea acestui joc, antrenorul Emil Sandoi a spus ca echipa Pandurii isi va juca sansele corect, ca si in celelalte meciuri: „Toate punctele pe care noi le-am cistigat in acest campionat sint muncite si cistigate corect. Asa se va intimpla si la acest meci cu Extensiv, pentru ca noi vrem sa continuam seria rezultatelor bune din ultimele trei etape.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS