10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFeyenoord si Borussia vor juca finala

Feyenoord si Borussia vor juca finala

In mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA s-au disputat joi meciurile AC Milan – Borussia Dortmund si Feyenoord Rotterdam – Internazionale Milano.

Echipa la care evolueaza internationalul roman Cosmin Contra, AC Milan, a cistigat cu 3-1 (2-0) intilnirea din propriul fief cu Borussia Dortmund, dar, pentru ca a pierdut prima mansa cu 4-0, a ratat calificarea in finala. Cosmin Contra a marcat golul doi al gazdelor, in minutul 19. „Gurita“ a primit un cartonas galben si a fost inlocuit, in minutul 63, cu Jose Mari. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost inscrise de F. Inzaghi (’11) si Serginho (’89, din penalti), in timp ce pentru oaspeti a marcat Ricken, in minutul 90.

Formatia olandeza Feyenoord Rotterdam s-a calificat in finala Cupei UEFA, dupa ce a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2 (2-0), partida cu echipa italiana Internazionale Milano. Golurile gazdelor au fost inscris de Van Hooijdonk (’17) si Tomasson (’34), in timp ce pentru oaspeti au marcat C. Zanetti (’84) si Kallon (’90, din penalti). In tur, la Milano, formatia Feyenoord Rotterdam a invins cu scorul de 1-0.

In finala Cupei UEFA, care se va disputa pe 8 mai, pe stadionul „De Kuip“ din Rotterdam, se vor intilni echipa olandeza Feyenoord Rotterdam si formatia germana Borussia Dortmund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS