5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportConflict intre Berkant si Fleurquin

Conflict intre Berkant si Fleurquin

• Mircea Lucescu a interzis accesul presei din Istanbul la antrenamentele echipei sale • Radu Niculescu va fi titular in partida pe care „Cim-bom“ o va juca impotriva formatiei Istanbulspor

Jucatorii echipei Galatasaray, Berkant Goktan si Andres Fleurquin, s-au batut in timpul unui antrenament efectuat in cantonamentul de la Florya. Cei doi fotbalisti au inceput sa se certe in timpul unui exercitiu de preluare a mingii de la adversar. Antrenorul secund al echipei turce, Yasin Ozdenak, a incercat sa-i linisteasca, insa fotbalistii au inceput sa se injure si sa se loveasca. Conflictul a fost aplanat prin interventia celorlalti fotbalisti ai echipei Galatasaray.

Mircea Lucescu le-a cerut celor doi fotbalisti ca acest tip de incidente sa nu se repete. „Daca va mai comportati asa, va dau afara pe amindoi“, le-a spus Lucescu lui Berkant si lui Fleurquin. Potrivit cotidianului turc Huryret, la sfirsitul unui antrenament desfasurat zilele trecute, Hasan Sas l-a muscat pe Batista de umarul sting, in gluma, in timp ce se amuzau luptindu-se corp la corp.

Presa nu are acces la Florya

Mircea Lucescu a decis ca pina la sfirsitul sezonului antrenamentele echipei Galatasaray sa fie inchise pentru reprezentantii mass-media, din cauza modului in care a fost reflectat in presa conflictul dintre jucatorii Andres Fleurquin si Berkant Goktan. „Presa exagereaza atunci cind reda ceea ce se intimpla in timpul desfasurarii antrenamentelor, de aceea reprezentantii mass-media nu vor mai avea acces la antrenamente pina la sfirsitul sezonului“, a spus responsabilul clubului Galatasaray, Turgay Vardar.

Niculescu, actor principal

Echipa antrenata de Mircea Lucescu a intrat joi, la ora 23.00, in cantonament, in vederea meciului cu Istanbulspor, care se va disputa astazi, de la ora 14.30. Atacantul roman al echipei Galatasaray, Radu Niculescu, va fi titular in aceasta partida. „Sint convins ca daca voi ramine la Galatasaray, voi obtine performante mari. Voi demonstra acest lucru in meciul cu Istanbulspor“, a spus Niculescu. Fotbalistul roman va lua locul lui Umit Karan, care in aceasta etapa va ramine pe banca de rezerve. „Niculescu, care a intrat pe scena la Samsun, in momentul in care Galatasaray se afla in dificultate, devine actor principal!“, a notat cotidianul Star, care considera ca principalul atacant al echipei Galatasaray, Umit Karan, se afla intr-o forma slaba in ultima perioada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS