5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNanu trimite echipament si mingi la UFC Electro

Nanu trimite echipament si mingi la UFC Electro

In campionatul Olandei s-a disputat duminica derbiul Vitesse Arnhem (locul cinci) – Ajax Amsterdam (locul unu). Altfel spus, s-au intilnit in meci direct oltenii nostri Stefan Nanu si Cristi Chivu, ambii aflindu-se in teren pe toata durata partidei. A cistigat finalmente echipa lui Fane Nanu, Vitesse, cu 3-1, Ajax pierzind o buna posibilitate de a se desprinde in clasament. Ieri, am schimbat citeva vorbe cu invingatorul.

– A fost greu, Fane?

– Destul de dificil. Ajax conducea la pauza cu 1-0, golul fiind marcat dintr-un penalti acordat destul de lejer. In repriza a doua, insa, i-am supus la o presiune permanenta si n-au mai rezistat.

– Chivu s-a suparat?

– Pentru rezultat, da, intre noi totul a fost OK insa. Sintem prieteni si asa am si ramas. Apoi, desi Ajax a jucat mai slab, Cristi a evoluat destul de bine, chit ca a fost folosit pe banda stinga desi acolo este obisnuit in zona centrala a apararii.

– Koeman, fostul vostru antrenor, ce a zis dupa ce a pierdut tocmai la Arnhem?

– El era catranit rau de tot, dar cred ca era suparat mai degraba pe echipa sa.

– Ati mai urcat in clasament?

– Nu, am ramas tot pe cinci. Dar, sintem doar la un punct de locurile trei si patru. Simbata avem un meci important, tot acasa, cu Heerenveen, fosta echipa a lui Mitrita fiind clasata in fata noastra. Iti dai seama, tragem la Cupele Europene si, cu putin noroc, putem prinde chiar Liga Campionilor.

– Altfel?

– Am auzit ca Electro, echipa la care am jucat eu la inceputul carierei, si-a mai revenit, dar o duce destul de greu cu banii. Miercuri sau joi voi trimite un set complet de echipament – treninguri, tricouri de joc si de antrenament, sorturi – dar si vreo 12 mingi pentru antrenament. Tocmai acum le-am incarcat, sint cu masina plina…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS