5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa meciul cu Gilortul, novacenii au avut doar doua rezerve

La meciul cu Gilortul, novacenii au avut doar doua rezerve

Recent promovata in Divizia C, echipa de fotbal din Novaci se confrunta in aceasta perioada cu o criza de efectiv. La meciul disputat in etapa a 18-a a campionatului in compania formatiei Gilortul Tirgu Carbunesti, FC Novaci nu a avut pe foaia de arbitraj decit doi jucatori de rezerva, acestia provenind si ei de la echipa de juniori. Cu toate acestea, fotbalistii pregatiti in acest retur de antrenorul Cornel Tigveanu au avut o evolutie laudabila chiar daca au pierdut meciul.

Din unsprezecele de baza a lipsit doar un jucator, Titi Balaci, care a fost suspendat. Acesta va reveni insa pe teren la jocul de astazi cu Minerul Moldova Noua. Antrenorul Cornel Tigveanu a explicat situatia la care s-a ajuns la Novaci prin plecarile de la echipa, dar si prin situatia creata la inceputul returului cind echipa nu a fost programata in campionat: „A fost acea amenda cu o suma imensa, 5.000 de dolari, suma pe care nu o intilnim nici la nivelul Diviziei A. Eu am fost la meciul cu pricina, Paringul Novaci – Petrolul Stoina, dar in calitate de spectator. Scandal la fata locului nu a fost, ci doar in presa. De aceea mi se pare aberanta o astfel de amenda. Ea arata intentia clara de a elimina aceasta echipa din competitie. Este deranjant pentru ca oameni care sa bage in fotbal propri bani, cum este cazul lui Relu Stefanoiu, fara sa aiba beneficii din aceasta activitate sint putini. Neachitindu-se aceasta amenda, echipa noastra nu a fost programata in campionat. Lucrurile s-au lamurit ulterior, dar am pierdut acea perioada de transferari si am ramas cu efectivul incomplet“. Conducerea de la Novaci incearca acum sa completeze lotul cu jucatori liberi de contract, sau cu juniori care se pregatesc alaturi de echipa, sperind ca si din punct de vedere numeric lotul va fi la nivelul cerintelor acestui esalon.

Celelalte divizionare C gorjene vor juca astazi dupa urmatorul program: Minerul Matasari – Gilortul Tirgu Carbunesti, Dierna Orsova – Petrolul Ticleni, Oltchim Rimnicu Vilcea – Petrolul Stoina, Minerul Motru – Electrica Timisoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS